Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

Tak máte radost ne? Spokojen, když ho novináři napráskali, že nebude lockdown? Fakt nechutné z čeho se dokážete radovat. Bude zase více mrtvých a nemocných, ale dělný lid bude mií radost, zase jsme ty nahoře nachytali, ale jaké důsledky to bude mít? Jenom tančíte nad hroby lidí. Smuté! Kdyby byla antikarma, tak bych ji dál 100násobnou.

1 0
možnosti
TN

Četl jste ten blog aspoň povrchně???

Autor ani trochu neprojevuje radost nad tím, že novináři napráskali Prymulu. A už vůbec se neraduje z toho, že nebude tvrdý lockdown. Kde tam vidíte radost? Vám haraší nebo co?

Autorovi vadí, že Prymula pro ostatní něco prosazuje a sám se tím naprosto odmítá řídit a vy melete něco o autorově tančení na hrobech mrtvých. To je totální psycho.

Ten Prymula dopoledne horuje pro tvrdý lockdown se zdůvodněním "... osobní odpovědnost, která nenastala posledních x měsíců, zásadním způsobem nezmění vývoj, který tady je ...", večer si zajde na fotbal a pak se diví, že někdo snad po něm chce, že by měl snad být jenom doma.

Vždyť to je úplně na hlavu padlé.

A váš závěr z toho všeho je teda totální úlet.

1 0
možnosti

Jsou daleko důležitější věci než nějaký Prymula na fotbale. Lidé umírají a pandemie udeří denně, bere lidem zdraví a bohužel i životy.

1 0
možnosti
Foto

R78a79d93e51k 10H52a69m94p59l

21. 2. 2021 20:03

Máte pravdu, podobně jako rakovina a jiné nemoci... Nechci to nějak zlehčovat, byla by to chyba, ale dohlédněte souvislostí. Není jen covid...

A když už jsme u Prymuly, buď má být zticha, nebo se má podle svých vyjádření chovat...

0 2
možnosti
Foto

Me se zas nelibi ten opacny extrem. Je to lekar ktery delal pomerne dost nad sve povinnosti i plat. Jeho vedomosti cele zemi pomohli. To za co je kritizovan jsou jeho osobni aktivity. Nenapada me duvod zpochybnovat, ze nemohl jit na nejaky zapas, kdyz ho tam pozvali.

3 1
možnosti
Foto

Pokud vás žádný nenapadá, pak to ještě neznamená, že takový důvod neexistuje. Ale patrně znáte pracovní výkazy p.Primuly...

0 3
možnosti
KH

K15a93r56e80l 63H68á39j68e90k

20. 2. 2021 19:54

Vůbec se nechci zastávat Primuly a spol. Ale daleko více mne zaráží, že se spokojíme s tím, že je "popliveme". Ale uniká nám daleko horší aspekt, že skoro rok se pokouší prosadit Dr. Žďárský levnější a přesnější metodu testování než je prosazovaný antigenní test a je ministerstvem zdravotnictví odmítán, přesto že svůj přínos nabídl státu zcela zdarma.. Nějakou dobu dokonce má už metodu certifikovanou. Výsledek je známý během asi dvou hodin. Tak lze realizovat akce a činnosti, kterých se zúčastní bezinfekční účastníci. Ale vláda ji nechce zavést např, do škol, raději zakazuje výuku. Tak ji využívá soukromá iniciativa Cesta ze tmy pro pořádání akcí, a mj, tak umožnila návštěvu toho fotbalového utkání. Takže ti účastníci opravdu nezpůsobili rozšiřování virů, paradoxně i Prymula, který se v říjnu postavil proti této metodě. Můžeme se zamyslet i nad tím, kolik lidí zbytečně zemřelo a jak by se mohla zvýšit výuka ve školách a další činnosti, protože vláda brzdí masové zavedení této metody. Zlé jazyky tvrdí, že je to kvůli tomu, že by z toho neměli patřičné provize.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahady-josefa-klimy-pribeh-testu-o-nez-vlada-nestoji-a-zastrasovani-na-trebicsku-143205

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tohle-ma-byt-cesta-hjak-vratit-na-stadiony-divaky-navzdory-pandemii-142850

1 0
možnosti
AM

Řešíte jako obvykle zástupný problém Rv

2 2
možnosti
JF

Neřádi prvního jsou všichni v opozici viz šaškárna o nozovém stavu v PS PČR a vznikl Pandemický zákon. Prymula šel na fotbal jako spousty jiných na hory - jsou to taky neŘádi I. stupně?

3 0
možnosti
Foto

J66a64n 57A35n47d21r58l10e

19. 2. 2021 19:27

No tak snad trest přišel adekvátní, ne? Od pondělka musí Prymula, Kvitová a spol nosit ne jen jednu, ale dvě roušky! My ostatní teda taky, ale když se kácí les....:-/

V[>-]

2 0
možnosti
Foto

Ještě jsme se nezmínili o tom, že zákaz vycházení platí od devíti hodin večer, je tedy jasné, že to účastníci těžko stihli.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na ředitele ČT, ten by se neměl zodpovídat?

8 0
možnosti
JJ

J57a29n 20J91a76n24u27š36k61a

19. 2. 2021 19:16

a oba jste zapomali na Kvitovou

2 0
možnosti
MK

Tak Babiš si klidně courá po světě, jeho rodina též. Ani Faltýnek nezůstává pozadu. A Prymulovi byste nepřál ani tu Slávii. Nebuďte přece tak nepřející!

Faktická poznámka pro koblihy: napsal jsem to jako ironii.

0 3
možnosti

Proboha, proč si v ČR pořád připadám jak v mateřské škole? Proč tu pořád spousta lidí řeší naprosté nesmysly? To tenhle národ nikdy nedospěje? Mně je úplně jedno, jestli Prymula byl na fotbale nebo ne. Pokud jsou důvody k přísnému lock-downu, pak mě zajímají tyto důvody a budou-li dostatečně pádné, jsem ochoten je vzít na vědomí a lock-down akceptovat. Přítomnost Prymuly na fotbale může zajímat opravdu jen nedospělá individua. Nikdy by mě dřív nenapadlo, že je jich u nás tolik...

11 11
možnosti
PS

P93e30t54r 12S31k12á80l24a

19. 2. 2021 13:54

No podle té Vaší teorie je ovšem nedospělé individuum i premiér. Smutné, že.

7 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.