Proruský lůzr a komunisté jako zachránci národa?

Co proboha čekali demonstranti od proruských figurek na tribuně? Přejmenovaný Chcíplý pes, Trikolora a odpadlíci z ní doplněni dalšími "vlasteneckými" straničkami. A pochopitelně komunisté. Všichni propadli ve volbách.

Nikdo z nich nedostal více než 3 procenta. Některé pidistraničky skončili v desetinách procentech. Totální volební výprask ve svobodných volbách. To je hlas lidu.

Co může lidem nabídnou bývalý Chcíplý pes a exekucemi zasekaný lůzr Vrábel? Ten by jel rád do Moskvy a omluvil se...

Co může nabídnout vítač sovětských tanků, profláknutý stalinista a komunistický kandidát na prezidenta soudruh Skála. Ten by také rád jel do Moskvy a za ruský plyn nabídl naše přátelství...

Co může nabídnout vítač ruských fašistů Nočních vlků Foldyna? Bratrsky rozevřenou slovanskou náruč....

To opravdu tolik lidí nechce vidět kdo stál na tribuně a ovládal strachem a obavami zmítaný dav? Tleskalo se a jásalo konci našemu prozápadnímu směřování a vystoupení z EU a NATO. To si opravdu tolik lidí myslí, že své obavy a strach zaženou skokem do náruče prvního komunisty či proruského kolaboranta který půjde okolo a nabídne ruskou "bratrskou pomoc"?

Prý není důležité kdo svolal demonstraci, kdo stál na tribuně a co říkal....

Tohle opravdu myslí někdo vážně?

Proruské kolaborantské straničky v čele s komunisty mohou být spokojeny. Prý jde za nimi celý národ. Všechen lid. Spokojeni mohou být i v Moskvě, kde zdejší propagandisté hned přirovnávají demonstraci k novému listopadu 89. Prý lidová revoluce. Ten "nový Havel" bude asi ten exekucemi zasekaný lůzr z bývalého Chcíplého psa nebo snad stalinista soudruh Skála či dokonce Noční vlk Foldyna? Výběr je v podstatě dost velký.

Pokud už chce jít někdo demonstrovat, měl by dobře sledovat kdo je na tribuně a co říká. To je snad ještě normální. Nebo už ne? Mít strach a obavy ještě neznamená přijít o rozum.

Pokud dav jásá a tleská proruskému lůzrovi, který by se rád jel omluvit do Moskvy mohlo by se snadno stát, že se z davu stane proruská lůza. Dav ustrašených a ruskou propagandou poblázněných lidí, kteří na pokyn nového proruského vůdce vystupuje z NATO a míří do východní přátelské ruské náruče. To má být ta skvělá revoluce o které sní řečníci na tribuně a Rusko?

Tohle opravdu chce "národ" či "všechen lid"?

Tohle chceme pro naše děti?

A jen perlička nakonec. V davu demonstrantů byl i vše chápající kandidát na prezidenta Janeček. Celkem by mě zajímalo zda i on jásal a tleskal. Proruský revoluční lůzr burcující dav dluží peníze i jemu.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/penize-na-demonstrace-konci-u-muze-bez-prijmu/r~9c4ad4042cfc11edbe29ac1f6b220ee8/

 

Autor: Zdeněk Bárta | středa 7.9.2022 7:07 | karma článku: 27,93 | přečteno: 678x