Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas R^ Jinak Janeček, který mi byl vždy sympatický tím, že se k majetku dopracoval poctivě a vlastními schopnostmi, u mne dost ztratil, když trapně zneužil vlastnictví Českého slavíka k propagaci své kandidatury na prezidenta ČR. Vůbec se nedivím, že si přišel přihřát svoji polívčičku i na zmíněnou demonstraci, i když vůbec nepatří k těm, kteří by se měli obávat o "holé přežití".

4 0
možnosti
Foto

No nerad bych připomínal, jak dopadli vaši oblíbení proevropští Piráti, pouzí 4 poslanci, to je fakt ostuda a vzpomněl jsem si na organizátora demonstrací proti Babišovi, který se rozhodl, že do voleb raději nepůjde, přes původní velké plány,asi tušil, že by byl bez šance.

0 3
možnosti

Já si vzpomínám na některé flastenecké strany, které se nejenže nedostaly do sněmovny, ale ani nedosáhly na peníze za hlasy. A že jich bylo, pane Kozle;-D

1 1
možnosti
Foto

Velká legrace nastane, až někdy v listopadu pražský magistrát obsadí KSČM /a nebo místo Pirátů někdo jiný/ a jednoho škaredého dne, protože si u obchodníka s energiemi včas nenakoupí elektřinu, zastaví se v Praze metro včetně všech eskalátorů a tramvajová doprava a večer zhasne veřejné osvětlení. Přesto všechno se najdou lidé, kteří budou rádi tvrdit, že za tohle všechno může Babiš, protože když vládl, odmítl jako zbytečný postavit do Česka plynovod z Norska. ;-(

2 6
možnosti

Vy jste nějak posedlý nedostatkem elektřiny? Tapetujete to jako malé děcko. Že, a Fiala pojede ruční drezinou a bude mít puchýře které doposud neměl.

2 1
možnosti

Ti vaši mnohem komunističtější Piráti skončili dokonce na 2% (s výmluvu, že prý jejich voliči špatně pochopili volební systém)

2 2
možnosti

Chápu obavy některých lidí z drahých energií. Ale mezi organizátory byli skutečně proruští lůzři jako Vrábel, který je otevřeně proruský, jinak také dluží přes tři miliony korun, a na krku má vícero exekucí. Na demonstraci také vystoupil kovaný komunista a stalinista Skála, kterých hájil okupaci vlastní země a byl oddaným stoupencem Milouše Jakeše.

11 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

Mne snad nejvíce vadila atmosféra sobotní demostrace - samá zloba, zášť, nenávist. Na tom se nedá stavět, když nanabízíte nic pozitivního.

10 1
možnosti

a když na letné byly transparenty se šibenicí pro babiše, na tom se stavět dalo?

4 1
možnosti

Tak on i Milouš Jakeš v roce 1989 argumentoval tím, že demonstrace svolávají síly, které se hlásí k proamerické orientaci, viďte pane Bárto? ;-)

7 19
možnosti
Foto

Tak pokud je pro Vás soudruh Skála, Foldyna, či ten proruský lůzr z bývalého Chcíplého psa ta správná reprezentace k hájení národních zájmů tak opravdu není o čem diskutovat. Kdo z nich je pro Vás ten "nová Havel":-)

14 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.