Pepa Tomio - "Chystá nacistické pískle (Minář) noc dlouhých nožů?"

Pepův názor -"Milion (píííp) pro totalitu bude dávat ultimátum Babišovi.Pískově hnědé (píííp) u cesty, nacistické pískle chystá Babišovi a ostatním milionům obyvatel ČR noc dlouhých nožů" Jedna ze zpráv z žumpy Pepy Tomia Nose.

Dost pípání,už my hučí v uších. Tak tady je geniální originál bez autocenzury."Milion hoven pro totalitu bude dávat ultimátum Babišovi. Pískově hnědé hovno u cesty,nacistické pískle chystá Babišovi a ostatním milionům obyvatel ČR noc dlouhých nožů". Za vulgarity se omlouvám, ale když někdo pročítá zprávy Pepy Tomia Nose ( Tak se Pepa sám nazývá, to není můj výmysl) musí mít pocit, že se brodí v žumpě sprostoty, frustrace a nenávisti.

Co dál sděluje světu okamurovský Pepa Vyskoč, jinak velmi neúspěšný kandidát za SPD do Senátu a Europarlamentu? Obdivovatel Zemana,Babiše a Okamury má o všech, kteří to mají jinak jasno. Pepova žumpa je tady pro všechny....

http://www.pepanos.cz/zpravy-pepy-nose

Můžete si vybrat. Zde cituji " masový vrah, bestie, zrůda, zločinec, lhář, podvodník, příživník, uchylák, manipulátor či totální idiot".Pokud jste se tam nenašli, tak už zbývá nacista jako to "hnědé hovno"...

Pepa měl po hodně velké odmlce koncert, údajně měl vystupovat na koncertu 30 let svobody ve Zlíně. Organizátoři asi moc názory,které Pepa vysílá do éteru nesledují .Doufám,že se Pepa Tomio pořádně odvázal a vyřval svou nenávist do publika. Taková šance říci těm co přišli oslavovat co si o nich skutečně myslí nemohl nechat nevyužitou. Nebo nechal? Sprostě urážet od klávesnice je přece o tolik snažší než to udělat ve skutečnosti, přímo někomu do obličeje.

Kde se v lidech bere tolik nenávisti? A kdo jsou ti, kteří ji ještě uměle přižívují aby z ni měli dobrý byznys? To je opravdu tak hodně lidí málo bystrých,že to nevidí nebo to nechtějí vidět?Je opravdu jen pouhá náhoda,že Pepa Tomio ( dle svých slov budoucí prezident za vlády Tomia Okamury) kandiduje za SPD? Je opravdu náhoda,že tato strana ( a nejen ona,ted už má mladou juniorskou konkurenci) přitahuje lidi plné nenávisti, kterou virtuálně dál šíři po síti?Pepa Tomio není žádná vyjímka, jen špička ledovce.

Dřív tady přece nic takového a v tak velkém rozsahu nebylo. To už v takové společnosti budeme žít pořád....? Máme se s tím smířit jako s nemocí kterou nelze léčit....?

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 20.11.2019 12:34 | karma článku: 25,27 | přečteno: 1137x