Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Paroubkův řecký zázrak

38 miliard pro Řecko schváleno...jsme však schopni poskytnout mnohem více, to nejcennější, co v Česku máme. Geniální mozek a schopnosti Jyrky Paroubka. Ten okamžItě souhlasí a vše může začít. Pro začátek, spolu se svou ženou, zakupuje ze svých skromných prostředků domek v Řecku. Nezatrpkl, chce stále ze všech sil pomáhat lidem. Ano, jeho čeští voliči ho zklamali. Mnozí se nechali zlákat a oklamat sliby jiných. Nestačil jim oranžový ráj plný růží, to nejšťastnější místo pro život. Vše možno být ještě mnohem bohatší a krásnější. Už se tak nestane....

Náš ráj byl zničen, rozkraden. Byli jsme podvedeni. Modří páni a zpupný kníže se svou družinou ničí naši zem, příšel nečas a bída. Lid úpí pod tíží daní, údajně potřebných reforem a zdražování....Žádné pastelkovné, děti v naší smutné a zubožené zemi teď malují i sluníčko černě... Jyrka začal v Řecku hned skvěle , všichni ho tady znají a mají rádi . Po oznámení, že se zapojuje do politického života všem svitla naděje na lepší zítřky. Jeho volební uskupení, které založil se svými věrnými - Řecká levice pro 21.století, se dává ihned do své demagogické práce. Má to velmi snadné. Investoři se při vyslovení jeho jména chvějí vzrušením , nezapomněli na český oranžový ráj, na ten zázrak, který svou genialitou vytvořil. Na ekonomicky silnou zemi, kde tolik vydělali, kde velký zisk byl už předem určen. Sponzoři se hrnou ze všech stran, stranická pokladna se plní. Do volební kampaně se zapojují tisíce nadšených dobrovolníků. V podstatě už žádná předvolební kampan není, po oznámení volebního programu jsou všechny ostatní strany zapomenuty. Volební program má jen několik bodů, je jasný a srozumitelný pro všechny. 1. Zrušení nezaměstnanosti 2. Zvýšení důchodů o 100 procent 3. Snížení hranice odchodu do důchodu na 40 let 4. Plná zaměstnanost všech ostatních občanů ve státní správě 5. Zvyšení platů ve státní správě o 150 procent 6. Bezplatné zdravotnictví a léky 7. Pastelkovné pro všehny ve výši 10 000 eur Žádný z těchto slibů se nezdá nereálný. Ratingové agentury strmě zvyšují rating Řecka, stupnice ani nestačí. Je vytvořeno nové hodnocení AAA+++(předzvěst ráje, tady se všichni, bez rizika, můžeme pořádně napakovat) Státní pokladna za chvíli přetéká penězi , vydávají se stále nové a nové dluhopisy, pořád jdou na dračku, investory zachvátilo úplné šílenství, biliony eur tečou proudem do Řecka. Všechny řecké akcie letí nahoru, na všech burzách se jásá... Ještě během volební kampaně se stává Řecko nejbohatší ekonomikou světa. Čínané si přišli s prosíkem půjčit . Štastný lid všude skanduje jen jedno jméno, Paroubek, Paroubek !!! Volby jsou jen formalitou, stoprocentní účast voličů a všechny hlasy pro Jyrku Paroubka. Slovo triumf je pro vyjádření velkého vítězství příliš slabé. Jyrka slaví a s ním všechen lid, sochám starořeckých bohů jsou spontálně uráženy hlavy a nahrazeny hlavou vítěze. Athénské letiště je přejmenováno... Dnes se tančí úplně všude.Celý svět a hlavně Evropa jásá, ekonomická krize je pryč! Jen Češi závistivě mlčí a zpytují svědomí, všichni je teď mají za blbce. Jak jen mohli odvrhnout takového skvělého muže. Ještě není vše ztraceno, zrušme všechny politiky, tu nepotřebnou verbež! Dejme svému prezidentu absolutní moc a křičme z plných hrdel - PAROUBEK NA HRAD !!!!

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 31.1.2012 14:34 | karma článku: 22,59 | přečteno: 1540x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 170x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1051x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4359x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1432x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Spadlý strom v Praze zranil dva lidi. Bouřky v Česku komplikují dopravu

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  20:23

Silné bouřky přišly do Česka od západu. V Praze-Braníku spadl strom na dva lidi, jeden z nich je...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Spadlý strom v Praze zranil dva lidi. Bouřky v Česku komplikují dopravu

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  20:23

Silné bouřky přišly do Česka od západu. V Praze-Braníku spadl strom na dva lidi, jeden z nich je...

Mladí Poláci se hrnou na letní armádní kurz, zemi chtějí bránit tisíce lidí

6. července 2024  20:15

Tisíce mladých Poláků se přihlásily na nový letní kurz Prázdniny s armádou, který nabízí základní...

Výběr z festivalových hostů Rozstřelu Moniky Zavřelové. Janžurová, Ramba či Mádl

6. července 2024

Rozstřel Plejáda osobností, které na filmovém festivalu ve Varech letos vyzpovídala moderátorka Monika...

Nový trend: stále víc lidí si dává zmrazit vajíčka či spermie a odkládá rodičovství

6. července 2024

Premium Lékařka Valerie, zdravotní sestra Simona, podnikatel Jan… Patří k mladým lidem, kteří by měli...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.