Pandora Papers. Mají volby i v Jordánsku nebo Azerbájdžánu?

Nebo Ukrajině, v Keni? Prostě všude tam kde jsou odhaleni vládnoucí politici, kteří mají potřebu skrývat své peníze před placením daní v rájích, kde se daně neplatí a pochybné peníze se od tud vracejí čisté? Celosvětové spiknutí?

600 novinářů za 117 zemí a 150 medií se spiklo, aby poškodilo Babiše? Opravdu vše připravil Bakala jak tvrdí Babiš? Jeho hloupé lži už nejsou ani k smíchu. Jeho voličům to ovšem nevadí....

Opravdu dobrá společnost do které Babiš Česko zatáhl. Africký korupční bordel, arabský královský despota vysávající vlastní zem, to samé ve východním stylu z Azerbájdžánu či korupčního bordelu na Ukrajině. Tak přesně do této společnosti nyní patříme....

Babiš jako bojovník proti korupci a neprůhledným financím machinacím? To je stejně důvěryhodné jako kněz načapaný s rozepnutým poklopcem u dětského hřiště.

Má cenu k tomu psát víc? Nemá. Na voliče Babiše to má stejně nulový vliv. Těm už je vše jedno. Tihle lidé nejsou ochotni už ani přemýšlet a raději zbožně poslouchají další a další lži Babiše. Ani jim nevadí,že jsou stále hloupější a průhlednější. Mají na dluh přidáno. Proč by je mělo něco zajímat?

" Království lži není tam kde se lže, ale tam kde se lež přijímá " Citát Karla Čapka nejlépe vystihuje současné Česko. Lež už je pro mnoho lidí přijatelnou společenskou normou. Nic nemorální co by je mělo odradit. A pro ctitele zdravého rozumu přidám nakonec moudré české přísloví prověřené našimi předky. "Kdo lže ten krade"

Krade? No a co? Ani to už není pro mnoho voličů morální problém. Velmi smutný pohled na některé české voliče a jimi volené politiky. Kde jsou ty časy kdy se odstupovalo pouze za chybné použití vysokoškolského titulu? 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 4.10.2021 7:12 | karma článku: 16,61 | přečteno: 301x