Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klídek. Až příde black out, nebude ani toalet papers, na který by se psaly motáky místo blogů;-D Jde totiž o kombinaci řady specifických faktorů, která dostala situaci tam, kde dnes je. A která se nestará o to, že nemá jednoduché řešení a budeme se s ní potýkat nejspíše ještě několik, ba až mnoho let, Ale jistě nejen autor bude úplně přesně vědět, kdo za to všechno může, že;-)

3 0
možnosti
JS

Nějak Vám v tom výčtu chybí Doník Trumpů a jiní významní američtí byznysmeni.

Respektuji Vaši nechuť k AB, ale podnikat přes offshore společnosti je zcela legální. A načasování 5 dnů před volbami. Fakt velká náhoda.

5 0
možnosti
Foto

Vy nějak pomíjíte fakt, že zveřejnění bylo připraveno na celosvětové úrovní a jedná se o lidi z celého světa. Opravdu si myslíte, že autoři tohoto dlouho vyhodnocovaného projektu čekali až v nějakém Česku budou volby?celosvětové spiknutí.;-D Tohle není žádná primárně česká záležitost. Pokud je na seznamu i Doník, tak to má být nějaké plus či mínus? To, že se vyhýbá placení daní se ví dávno....

3 2
možnosti
JV

No jo, neni to tak dlouho co podvadet a okradat stat bylo popularni. Proto ma Babis dobre karty.

0 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.