Oblastní předsedkyně ODS se děsí TOP 09....

Velký mediální prostor na iDnes dostala, jistě ne náhodou oblastní předsedkyně ODS na Praze 8 paní Ludková. Zde se vymezuje proti všem potencionálním koaličním partnerům ODS. Všichni to jsou údajní nebezpeční levičáci...

....před kterými chce jménem ODS "zachránit národ". S kým bude "národ" zachranovat? To už neřekla, žádného vhodného koaličního partnera k ODS nejmenovala, jen poplivala všechny okolo. Pochopitelně mimo ANO. To má být ten správný partner pro "záchranu" národa? Padne si ANO s ODS do náruče, když ti ostatní jsou tak špatní a nebezpeční?

Nejvíc popliváni skončili Piráti a TOP 09. Ti jsou pro její verzi ODS fuj. Piráti ovšem velmi agilně a chytře chystají koalici ze STAN. Mají na rozdíl od váhající ODS velice dobře našlápnuto k volebnímu úspěchu a nechybí jim ani charismatický lídr. Žije vůbec paní oblastní předsedkyně v realitě nebo stále v době kdy ODS válcovala všechny okolo? Celostátně dá ODS maximálně 13 až 14 procent, to opravdu na velké vítězství a díru do světa stačit nebude. Jediná možnost je spojení do předvolební koalice a nechat si lépe "zaplatit" hlasy svých voličů v nespravedlivém volebním systému, kdy hlasy voličů menších stran mají i menší cenu.

To je jediná možná cesta, pokud chce ODS uspět a podílet se na vládě. Nebo si snad paní oblastní předsedkyně myslí, že voliči se ještě zblázní a nahází ODS čtyřicet procent hlasů? V této situaci by opravdu žádného partnera do vlády nepotřebovala.

Je opravdu dobrá strategie všechny budoucí koaliční partnery poplivat a pak si s nimi pokrytecky po volbách padnout do náruče? 

Nejvíce poplivána byla od paní oblastní předsedkyně strana TOP 09, jeden z uvažovaných partnerů do rodící se trojkoalice. Místostarostka Prahy 8 Ludková se sama projevila jako největší pokrytec. Kdo je koaliční partner ODS na Praze 8 díky kterému získala svou funkci?

Pochopitelně to není nikdo jiný než "nebezpečná neomarxistická" TOP 09....

Paní místostarostka je nejen pokrytecká, ale i nechápavá. Komu se nejvíce hodí její aktivita a snaha rozbít a zpochybnit stávající koalice? Komu dělá "užitečného idiota"? Jistě na to přijde i sama bez mé pomoci....

Z celého rozhovoru mám ovšem nepříjemný pocit, že je veden i osobní nenávistí vůči předsedkyni TOP 09 Adamové - Pekarové, která začínala svou politickou karieru také na Praze 8. Je úspěšnější, mladší a hezčí. To paní místostarostku jistě dost štve....

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vladimira-ludkova-ods-pirati-adamova-pekarova.A201207_095210_domaci_ajez

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 8.12.2020 9:20 | karma článku: 20,20 | přečteno: 1204x