Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Já jsem to pod svými blogy vyřešil jednoduše. Nevěcné a urážející diskusní příspěvky mažu.

0 0
možnosti
Foto

Ostatně, uvidíte pane J. Z. sám, jak dalece se vám tato metoda osvědčí. Když jsem nedávno začal mazat urážlivé diskusní příspěvky já, čtenáři mě přestali číst... Jeden rozumbrada se v jedné diskusi nedávno vyjádřil ve smyslu, "že si blogeři mají nechat nadávky od čtenářů líbit - protože je to daň za publikování zdarma!!". ;-);-D

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Vy jste se narodil až po nástupu Zemana do politiky, nebo jste měl před tím klapky na očích. Snad nechcete říci, že kromě éry pana prezidenta zde bylo, je a po jeho odchodu bude vše křišťálově čisté.?

1 4
možnosti
Foto

Tak to jistě ne...jen nebylo zvykem na netu kde komu vyhrožovat smrtí. Vulgarita a buranství se stalo normálním chováním.To je specialita různých "vlasteneckých" spolků adorujících Zemana. Mnoho se změnilo a k horšímu a jsem celkem zvědav co bude dál...

4 0
možnosti
Foto

K zamyšlení je, že dva lidé s tak diametrálním postojem se dokáží v něčem shodnout, tedy tradice milovná pravicová katolička a liberální socialista.

Ono to spíš vypadá, že se nějak stírá rozdíl mezi významem slov levice a pravice. A ani na použité ideologii tolik nezáleží. Viz K.H.B.: "Nám je pámbu jako pámbu, jenom když je ňáký, abysme s ním udrželi v respektu sedláky."

Neb jde jen o jedno - o moc a o korýtka. R^

2 0
možnosti
Foto

Karma, to, k čemu zde dochází, je výsledek práce "sjednotitele" Zemana, který společnost rozeštvává, a kterého pan učitel volí a obdivuje.

16 13
možnosti
Foto

Jeden slabý jedinec dokáže rozeštvat společnost, která prohlašuje, že je prezidentem deseti milionů? Je to snad nadpřirozená bytost? Pokud mi něco takového vadí, tak k tomu mlčím, nebo v nejhorším případě volám: Dále od Hradů dále, nechť se nestane neštěstí nenadále.

A popularizace takových výrazů jako pražská kavárna a lepšolidi jsou spíše půvavbnou hrou se slovy než čímkoliv jiným. Surrealismus, poetismus, dada. Tedy to s čím Zeman rostl. Není z toho nutné dělat vědu.

5 4
možnosti
Foto

Dobrý den. Děkuji všem za účast v diskuzi. Co k ní napsat? Pan Pohanka tu píše o jakési válce. Tak jediná, která probíhá je ta desinformační vedená proruskými weby. Stačí se podívat na titulní stránku proruského Sputniku. Kdo pak tam je? Lipovská a její názory citované panem Nožičkou. Proč tam jsou? Protože někomu se lidé šířící v Česku podobné názory moc hodí, stejně tak lidé kteří je zaslepeně podporují. Já jsem prostě na jiné straně. A jedinou "válku", kterou jsem tady vedl byla proti zakladateli Spolku přátel Ruska, kterého zde pan Nožička spol. tak zdatně zastupuje. Kde je dnes Vyvadil? Jen na Sputniku....tu "válku" jsem pochopitelně prohrál, přítel Ruska měl mnohem větší karmu...:-) V realitě je naštěstí ovšem vše jinak a to nás brzy čeká změna k lepšímu....

14 9
možnosti
TT

Mám takový dojem, že Sputnik čtou jen lidi, kteří to pak podsouvají svým odpůrcům.

11 0
možnosti
AM

Opět doporučuji raději venčit čokla než bezmocně urážet. ODS prostě dupe na místě s 10 až 12 %. A vy si tady kvůli její hlouposti kliďňujete nervy ve stylu antibabiš a antizeman.RvRv

13 4
možnosti
OU
Foto

Diskuze je klasickou ukázkou toho, co si obě strany představují pod pojmem slušná diskuse a respektování názoru protivníka.

Do toho, přátelé!

5 0
možnosti
Foto

Podle klasiky: "...a pak si vyměnili pár facek, plných vzájemného porozumění..."

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 10
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.