Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pane kolego blogere, jelikož mě v textu Vašeho blogu pokládáte otázky: "Pane Nožičko to si opravdu myslíte, že Vy jste ten pravý kdo zde řeší urážky a nálepkování v diskuzích? Zrovna Vy, kdo nemá problém urážet někoho kdo má jiný názor než Vy?", tak Vám na ně stručně odpovím.

Uznávám, že někdy také zbytečně ujedu (což mě pak s odstupem času vždy mrzí) a Michal Pohanka má níže v diskusi (bohužel) pravdu v tom, že jsem v poslední době v důsledku vyhrocených diskusních válek občas i sklouzl na úroveň některých agresivních oponentů. Ovšem když např. já Vám připomenu Váš nedávný výpad vůči jedné blogerce, kterou Vy pravidelně napadáte téměř pod každým jejím blogem - zřejmě proto, že je členkou hnutí Trikolóra: "Už máte tradiční rodinu? Kolik už máte děti?Nebo jste se snad místo toho věnovala studiu nějakého nesmyslného oboru?A máte dokonce tu drzost radit ostatním jak mají žít?"

Troufnu si říci, že takhle agresivně jsem já tady nikdy nikoho v diskusi nenapadl (a mimochodem, když jsem se Vás pak v reakci v diskusi ptal, co smysluplného jste vystudoval Vy, tak jste dodnes neodpověděl...) Takže zrovna tak mám právo zeptat se já Vás, jestli jste Vy ten pravý, kdo by zde měl poukazovat na něčí urážení či nálepkování.

Hezký zbytek večera.

28 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 12
možnosti
JR

J80a16n 51R87á54ž

5. 9. 2020 20:55

Kdo zde a nejenom zde lepí nálepky "neomarxista", "pražská kavárna", "eurohujer", "havloid", "pravdoláskař" je stejný ubožák jako ten, kdo obdařuje své názorové oponenty nálepkami "kremrole", "ruský šváb", "koblihář", "eurofob" a pod.

14 3
možnosti
JD

Tak jsem si přečetl blog p. Nožičky. Je úplně v normálu. Na rozdíl od nenávistného výplodu pana Bárty. Chtělo by to trochu více nadhledu. Antikarma a karma panu Nožičkovi!:-P;-)[>-]EU

28 11
možnosti
MN

Pro někoho je normálem lhaní, pro někoho pravda. Vida, i smajlíky umíte kopírovat. Na článku pana Bárty nic nenávistného není, na rozdíl od lhaní a pomluv např. "ekonomky" Lipovské a spol.

4 10
možnosti
TB

"Jedni nevynechají žádnou příležitost jak štvát proti ČT nebo EU"

Jestli nazýváte odlišný názor na ČT nebo EU štvaním, tak právě o Vás je ten blog pana Nožičky ;-) Přesně takový slovník používali komunisti.....

25 4
možnosti
MN

Neplácejte nesmysly. Lhaní a pomluvy Lipovské nejsou žádným odlišným názorem, ale právě jen tou úmyslnou lží. Chtěl jsem s Lipovskou udělat rozhovor, ale v práci telefony nebere a zmeškané hovory neodpovídá - jak pro lidi jejího druhu typické. Ale zastihl jsem jejího kumpána v ČRo Šťáhlavského a ptal se ho na důkazy k jejich lžím - jenom bečel.

3 9
možnosti
PK

Proč tolik špíny hned na začátku blogu?

8 6
možnosti
MP

Zamenujete pricinu a nasledek. Pan Nozicka tuhle valku nezacal, uz jen vraci udery podle stejnych "pravidel"

19 5
možnosti
Foto

co bylo dříve, vejce, nebo slepice

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.