Kanál Zeman. Fantasmagorie....

Ostravští zastupitelé v čele s primátorem Macurou ( ANO) označili připravovanou stavbu kanálu Dunaj - Odra - Labe, která má začít v jejich regionu za fantasmagorii a zvěrstvo. Zastavte Zemanův kanál ! Tak vyzývá Ostrava vládu.

Zvláštní. Šílené? To má prezident Zeman opravdu takovou moc? Nikdo jiný totiž stavbu fantasmagorického kanálu nepodporuje. Pokud nepočítám ty, kteří už ze státních peněz vysávají peníze z jeho ještě virtuálním kanálu, který má pro ně zlaté dno. Nebo ty, kteří prezidentovu podporu potřebují a jsou pro ni schopni udělat cokoliv. Vyhodit do vzduchu patnáct miliard za první krátký úsek betonového monstra a zničit místním lidem životní prostředí. I takovou cenu bude mít snaha Babiše udržet se u moci za každou cenu?

Nejvíc nezávislá na majiteli hnutí ANO je právě jeho ostravská pobočka reprezentovaná primátorem Ostravy Macurou. Ten uvedl, že jde o zastaralý a zbytečný projekt, který patří svou koncepcí do 19.století. Což není jen názor politický, ale i odborný podpořený mnoha odborníky. Ostraváci nechtějí zaplatit vysokou cenu za fantasmagorii Zemana a udržení moci pro Babiše.

Co Vy voliči ANO a ČSSD? Vláda těchto dvou stran přípravu první části projednala o odsouhlasila. Proč? Podporují tento ekonomický nesmysl ohrožující krajinu i voliči vládních stran a nadšení fanoušci Zemana? Nevyšlo by mauzeleum, které již brzy bude potřeba laciněji? Nebo nějaká monumentální socha? V úvahu by přicházela i pyramida. Nebo je to vše příliš málo co by uspokojilo egoistického starce? Opravdu potřebuje Zeman tak drahý pomník? To opravdu necháme u moci lidi, kteří jsou ochotni ho z našich peněz zaplatit?

Pomník opravdu netřeba. Zeman si ho již během let postavil svými skutky sám. Moc hezky nevypadá a brzy se na něj stejně zapomene. Jeho obdivovatelé ho o moc nepřežijí a mladou generaci nezajímá nebo je jí k smíchu....

Bude mít hnutí ANO na svých jistě mnoha předvolebních plakátech i burcující heslo         " Postavíme Zemanův kanál -.Bude líp! "....? 

Opravdu ten kanál někdo mimo Zemana a Babiše chce?

https://echo24.cz/a/SW8SH/zverstvo-a-fantasmagorie-zastavte-zemanuv-kanal-vyzyva-ostrava-vladu

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 13.11.2020 7:21 | karma článku: 27,23 | přečteno: 606x