Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ostrava je město rudých tradic. I docela zajímavé, kdy KSČm a ČSSD se ocitly na okraji marginálního významu. Vítězí zde ANO. Vondrákovi a Macurovi jsou kladeny otázky - "Co u toho spolku, vlastně pohledáte" ? Jaksi se tam nehodíte !

Je dobré sledovat vyjadřování Macury - Dost podobné jeho souputníku z Brna Vokřálovi. "Hnutí opustilo své ideje, proměnilo se na levicový, populistický subjekt - Výtah k moci" - Jeho názory na kongresu, 2019 - Nepřijaty, zapadly ...

Dovedu si představit, že ČR je zcela protkána síti dálnic, rychlovlaků, hladký dojezd do Vídně, Polska, Německa, Pražský obchvat - i Hala Martiny Sáblíkové již stojí ! Začalo se Stokou ! Roztavme pana Koněva a Milošovu udělejme sochu. Patří pak někam ke kanálu. Vyjde to levněji a bude to účelné - Spokojenost všude - Miloš bude - kanál nebude ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Jenom nenastala doba, kdy budou svrhávat sochu Zemana proto, že se mu nepodařilo prosadit výstavbu kanálu DOL.

0 0
možnosti
MB

Jiří, nic se neděje, opět se přetaví na sochu "našeho milovaného prezidenta"- Pana Bureše . Opět se nebude muset nikdo plížit po nocích s kytkami. TGM i agent Stb, každý si vybere. Opět spokojenost ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.