Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

FUJ! Kalouskovec a antizemanovec Grebeníček !

 Poslední  nálepku  přidám  tu  ze  všech  nejhorší  -    " Nenávistný  fanouček  Karla, který  se  nemůže  smířit  s  jeho  prohrou  a  tak  pořád  ostuzuje  a  pomlouvá  lidového  prezidenta". Fuj! Tak  tohle  všechno  je  soudruh  Grebeníček. Už  jsem  ho  onálepkoval  těmi  správnými  nálepkami  a  předhazuji  ho  davu  Zemanových  fanoušků  k  zlynčování...

DNESKA SE MI NECHCE NIC DĚLAT, MUSÍTE ZMĚNIT ZÁKON.

To  jistě  od  soudruha  Grebeníčka  nikdo  nečekal. Čím  se  tak  provinil ? Jeho  vina  je  strašná, dovolil  si  kritizovat  lidového  prezidenta  a  poučovat  ho  o  jeho  povinnostech. A  to  dokonce  na  půdě  Parlamentu.

Pan  prezident  nechce  jmenovat  profesory, zřejmě  je  to  moc  práce, nebo si  s  těmi  málo  ohebnými  hřbety  nechce  špinit  ruce. Proto  bylo  vymyšleno, že povinnost   jmenování   profesorů  bude  převedena  na  šéfa  Senátu. Co  také  jiného  dělat, když  se  prezident  rozhodne, že  se  mu  nechce, musí  to  přece  za  něho  udělat  někdo  jiný....

A  tak  ministr  školství  navrh  novelu  zákona. Když  prezident  trucuje  musí  se  změnit  zákon. Spolu  s  ministrem  si  takovou  hloupost  myslí  i  dalších  27  poslanců. Tolik  jich  hlasovalo  pro  podporu  tohoto  nápadu. Zbytek  byl  proti, nebo  se  hlasování  vzdal.

A  teď  to  přijde, teď  se  odhalil  zatím  skrytý  kalouskovec, karlovec  a  antizemanovec  soudruh  Grebeníček. Tady  jsou  jeho  slova:

" Přímá  volba  vymezení  prezidentských  pravomocí  nezměnila  a  hlava  státu  je  povinna  tento  stav  respektovat. Prezident  Zeman  je  povinnen  respektovat  stav  a  vykonávat  svou  funkci  v  jejím  ústavním  rámci. Prezidentovy  pravomoci  by  měli  být  precizovány  tak, aby  si  je  nemohl  vykládat  podle  svého. Stovka  profesorů  je  vystavena  nepochopitelné  samolibosti  hlavy  státu, která  jim  odmítá  podepsat  příslušné  dekrety"

Ještě  jednou  zopakuji  pro  méně  bystré. Toto  jsou  slova  poslance  a   bývalého  předsedy  KSČM  soudruha  Grebeníčka. Tedy  žádný  modrý  pták, topkař  nebo  snad  dokonce  zhrzený  volič  Karla, který  se  nemůže  stále  vzpamatovat  z  jeho  prohry.

I  já  jsem  překvapen  těmito  slovy, které  nejvíce  vystihují  celou  situaci. Ani  řečníci  opozice   a  s  nimi  i  vládní  poslanci  ANO  2011  to  nedokázali  vystihnout  lépe. Zlatá  slova. Prezident  má  své  ústavní  ceremoniální  povinnosti, které  musí  respektovat  a  dodržovat. Přímá  volba  na  tom  nic  nezměnila.

Kvůli  tomu, že  prezident  trucuje  a  chová  se  jako  samolibý  hlupák  nelze  měnit  zákony. Drtivá  většina  poslanců  bez  ohledu  zda  vládních  nebo  opozičních  si  to  myslí  také. Pouze  trapná  hrstka  27 poslanců  chce  poskakovat  tak, jak  prezident  píská.

Dnes  bylo  řečeno  jasně. Prezident  má  své  povinnosti, které  mu  ukládá  Ústava  a  musí  je  plnit. Nic  víc, nic  míň. Jsem  rád,  že  tuto  prostou  pravdu  uznávají  spolu  s  ostatními  i  komunisté. Citovaná  slova  soudruha  Grebeníčka  jasně  mluví  i  o  tom, že  ne  každý  kritik  Zemana  musí  být  bývalý  volič  jeho  soupeře  nebo  volič  ODS  či  TOP 09.

Pochopí  to  konečně  zaslepení   fanoušci  "svého"  lidového  prezidenta, nebo  je  ani  "ten  správný"  komunista  nepřesvědčí ?

Dávat  někomu  nálepku  " nenávistného  voliče  Karla, kalouskovce  a  topkaře "  jen  proto, že  si  dovoluje  kritizovat  prezidenta  je  opravdu  hloupost...

Nebo  chcete  takovou  hloupou  nálepku  připlácnout  i  na  čelo  soudruha  Grebeníčka?

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 13.2.2014 17:40 | karma článku: 14,35 | přečteno: 558x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 170x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4359x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1431x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.