České potraviny povinně v obchodech? ANO ?!

K tomuto "konzervativně pravicovému" nápadu jsme zase o kousek blíž. Tato podivná aktivita nahrávající největšímu výrobci potravin v Česku tlačená poslanci ANO, KSČM, SPD a Trikolory podpořil Zemědělský výbor PS.Jak vlastenecké...

Kdo je největší výrobce potravin v Česku a kdo bude mít z celé akce největší profit je celkem jasné. Kdo je "nemajitel" této firmy a člověk, který na této aktivitě nejvíc vydělá také. O tom kdo dělá pro Babiše "užitečné idioty" už není také třeba pochybovat. Poslanci ANO to nejsou, ti to mají od šéfa přímo v popisu práce....

Jsou to "bojovníci za svobodu" a bijci proti "socialismu a neomarxismu" - česká "skutečná pravice" SPD a Trikolora. Ti nám v jednom šiku s komunisty ( také konzervativní pravice...?) chtějí nařizovat jaké potraviny si budeme moci v nesvobodně pokřiveném trhu koupit a za jakou cenu. Omezení sortimentu bude znamenat pouze vyšší cenu.

Kdo na tom vydělá? Malí čeští zemědělci a producenti potravin jistě ne. Jejich výrobky se do velkoprodejen stejně nedostanou, tam je převálcují firmy které mají na trhu dominantní postavení. Ty firmy jejichž výrobky v regálech supermarketů už jsou a žádnou podporu ve skutečnosti nepotřebují. V regálech nové české zboží neuvidíte. Jen zmizí zahraniční konkurenční nabídka, ceny pojedou nahoru a s nimi i zisk pro velkovýrobce. 

Premiér Česka z toho pochopitelně nic mít nebude, žádnou firmu ovládající velký kus trhu s potravinami nevlastní, není ve střetu zájmů a o návrhu poslanců ANO dokonce ani nic neví. To je tu opravdu někdo kdo si chce nechat takové bulíky věšet na nos?

Pokud už chce dělat někdo za úplatek pro Babiše vola tak jistě klidně může. Stejně tak pokud ho chce někdo dělat zadarmo pro Okamuru a Klause juniora a do toho ještě vykřikovat cosi o konzervativní pravici a boji za svobodu proti socialistické EU. Až si každý volí koho chce, to je svoboda. Výběr mu nikdo neomezuje.

At si ovšem každý v obchodě kupuje co chce a nikdo at mu výběr neomezuje. I to je svoboda...

Já jen doufám, že při dalších volbách komunisté konečně zmizí a s nimi nedostanou šanci ani jejich bratři ze stejnými názory schovávající se za konzervativní pravici a vlastenecká hesla  Představa, že i nadále bude rozhodovat o mém životě někdo takový je z mého pohledu opravdu velmi nepříjemná.

Já budu volit ty, kteří budou prosazovat v obchodech co největší nabídku za co nejlepší cenu. Toho, kdo si nebudou dělat z voličů pro svou firmu dojnou krávu a celou akci s pomocí všehoschopných užitečných idiotů ještě maskovat vlasteneckými hesly a žvásty o konzervativní pravici zachranující národ...

https://echo24.cz/a/SGQcY/navrh-uzitecnych-idiotu-povinny-podil-ceskych-potravin-v-obchodech-je-zpet

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | neděle 13.12.2020 7:12 | karma článku: 26,74 | přečteno: 846x