-5% ? ANO! Babiš - neschopný vyplašený dědek?

Již druhá agentura zaznamenala 5% pokles "hnutí ANO", tedy majitele této firmy Andreje Babiše. Nyní je to cca 28 procent. Stále velké a potom všem co se stalo nepochopitelné číslo. Co vůbec voliče přitahuje k volbě Babíše ?

Je to charisma ? Jsou to výtečné rétorické schopnosti a umění lidi přesvědčit o tom co říkám? To jsou hlavní zbraně politika. Nic takového přece Babiš nemá, je to spíš komická karikatura toho jak by měl politik jednat a působit na lidi. Uplakaný babochlap, který sám za sebe není schopen dát dohromady pár logicky na sebe navazujících vět, měnící názory třeba i několikrát za den...

Už dost blogerů, zde hodnotilo projev premiéra. Nejlépe a nejpravdivěji to bylo vystiženo v hodnocení - "Neschopný vyděšený dědek opakující frázi za frází, které ani nerozumí...."

Je opravdu Babiš neschopný? Vždyt je druhý nejbohatší člověk v Česku a majitel ohromného holdingu pod který spadá mnoho firem. Sice se snaží veřejnost přesvědčit o opaku, aby vyvrátil střed zájmu a jeho příznivci mu to snad i opravdu věří. Fakt, že přes všechny právní kličky je nadále rozhodující osobou ve své firmě a jde za ním pochopitelně všechen zisk je prostě realitou. O jeho podnikání se napsalo dost. Pro takové lidi máme v našem rodném jazyce termín "všehoschopný"....a takových tady je.

Pokud je někdo opravdu schopný, je to Babišem u vyhlašování volebních výsledků políbený Mára Prchal a jeho marketingové umění prodeje šuntu v lákavém lesklém obalu. Zvládne i tuto situaci? Dost zákazníků už obal strhlo a vidělo co je uvnitř.

Vyděšený? To jistě ANO. Každá krize odhalí skutečné schopnosti a charakter. Na ty charakterové vlastnosti ovšem žádná krize potřeba ani nebyla. Tak se stalo i nyní, nevidí to jen ten kdo to nechce vidět. Voda se vaří a prase už to ví.... nezbývá nic jiného než pořádně kopat kolem sebe.

Neschopný vyděšený dědek, který je schopen všeho bude ještě kolem sebe pořádně kopat. Ve hře je opravdu hodně. A to s pomocí těch, kteří na jeho osobě založili své politické kariéry. A za pomoci svých fanatických příznivců, kteří už dávno nejsou ochotni vnímat realitu a dál hýčkají svůj sen ve kterém spasitel  Česka bude k bohatství ,prosperitě řídit celý stát jako svou firmu a bude mezi lid házet miliardy, které se všude válejí po zemi. Co na tom, že je ještě nikdo nenašel....?

Tyhle lidi nezlomí ani současná situace a její jasný viník, který by vše rád osobně řídil ovšem bez zodpovědnosti za špatná rozhodnutí a na dluh za volební úplatky. Kolik jich ještě zůstane a budou ve skutečnosti už jen slepě škodit zemi ve které žijí ve prospěch někoho koho ve skutečnosti vůbec nezajímají? Ne všichni jsou snad fanatici a jsou ochotni otevřít oči a uvidět nahého krále.

Budou fankluby nejen v Domovech seniorů ještě stačit na další volební vítězství...? Tak já doufám, že u nás na Hané už ne. Tak pochopitelně jsou to zatím "jen" krajské volby....

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 23.9.2020 8:16 | karma článku: 34,25 | přečteno: 1641x