2,76 - Výprask ( nejen) pro Trikoloru !

Jen 148 463 voličů se nechalo přesvědčit, že spolek tří mrtvých stran je jediná "konzervativní pravice". Taková je realita. Zdejší její zde hojně zastoupení virtuální bojovníci snad už pochopili, že Trikolora byl zoufalý projekt.

Tak pochopitelně mám radost, že se tak málo lidí nechalo oblbnout další skupinkou populistů. A kdo má radost, měl by se o ni rozdělit s ostatními. Tak tady je Váš díl mé radosti. Radujete se také?

Všechny ty řeči o zmanipulovaných průzkumech, které se snaží zatajit velký úspěch Trikolory už v realitě neobstojí. Ta nakonec byla zcela opačná. Spolek tří mrtvých stran dostal nakonec méně než předpokládaly odhady.

Co na to předseda odborné komise pro školství Trikolory či jeho kolega z komise pro zahraniční politiku? Otcové zakladatelé. Pochopitelně nic. 

Klaus junior si už dávno jako učitel matematiky dobře spočítal jak to asi dopadne a správně vyhodnotil zoufalost situace. Jako bývalý předseda zdrhnul zbaběle mezi prvními. Klaus senior se pochopitelně tváří, že s celou trapnou situací nemá nic společného. A to tenkát při zakládání Trikolory bylo slávy....

Projekt měl odlákat "klausovské" voliče z ODS a získat 12 procent hlasů. Realita ukázala, že už skoro žádní nejsou. Měl být rozhodující silou v těchto volbách. Jak to všechno dopadlo už víme. Trapný výprask a to i s posilou dalších dvou stran. Svobodní a Soukromníci už mohou odejít na politický hřbitov.

Zde na blogu a i v celém virtuálním prostoru byla přitom Trikolora hodně viditelná. Agitátorů tu bylo plno a někdy i dost komických. Jeden z nich volbu bývalého spolku rodiny Klausů nazval "povstáním obyčejných lidí proti samozvané honorací". Vtipné. Olšák - Větvička radil nevolit voly. A sám nabídl k volbě ty největší. SPD,Trikoloru a Volný blok. Co na to říci. Vše je prostě relativní. Pokud někdo agituje už i za přeběhlíka z SPD a místní politický odpad Flákance je to opravdu volská vizitka.

Nepomohl ani špendlíkový rytíř Landa se svou skupinou "vlastenců", kterou pomateně vydává za celý národ. Jak to s tím celým národem vypadá snad viděl u voleb. Snad si už i všiml, že ho málokdo bere vážně. Tu Ligu mistrů v Olomouci jak kdysi slíbil pořád ještě nemáme.....

Zmínil jsem i Volný blok. Další super výsledek. Radikální antivakcinační bojovníci ubrali pár desetin komunistům nebo SPD a skončili s holou zadnicí. Za 1,3 procent není ani koruna. Díky jim. I za stažení ke dnu bývalé radní Lipovské. Její jepičí politická kariéra skončila a už po ní bez funkce radní neštěkne ani pes. Co si o sobě myslela? To se pokládala za tak populární a důležitou? Už je také v realitě?

Na rozdíl od voličů Trikolory jsem svůj hlas nezahodil o pomohl jsem ukončit ovládnutí a vysávání Česka Babišem. Se svou volbou a i s výsledkem voleb mohu být spokojen.

Nakonec poděkování i voličům Trikolory za ubrání hlasů SPD. I to byl důležitý moment voleb. Příště to prostě musíte zkusit s jinými populisty, kteří si budou hrát na konzervativní pravici....

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 11.10.2021 8:18 | karma článku: 25,66 | přečteno: 1161x