Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

TloolT

1. 10. 2008 8:11
ja s nezaplacenim souhlasim

spatny podnikatel si musi jasne uvedomit, ze pokud udela spatne rozhodnuti, stat mu proste nepomuze. Nikdo banky do nejistych hypotek nenutil. Jestli v dusledku krachu bank budou celkove vydaje na ruzne socialni programy vyssi, to je proste smula, ale alespon to snad zmeni chovani bank do budoucna.

0 0
možnosti
MR

haloradio

1. 10. 2008 1:38
jde o pen9ye

USA musí přebrat plnou odpovědnost za vlastní emisní a měnovou politiku zřízením řádné státní centrální banky jako všude jinde. Vzít ji tak z rukou dosavadního FEDu (Federálního rezervního systému), který je vlastně majetkem konsorcia několika soukromých bankovních subjektů (jedním z nich je i nyní zkrachovalá Lehman Brothers).

0 0
možnosti
AK

ak1975

30. 9. 2008 20:34
píšeš bludy

Schválení a zaplacení dluhů by jen ukázalo, že každý může podnikat jak chce a on že to za něj nakonec někdo zaplatí..

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

30. 9. 2008 19:53
Jen at se ekonomika USA polozi.

pokud se polozit ma. Proste ruka trhu to v USA vyridi. A bude to nejlepsi ponauceni pro vsechny.. Co na tom resit. Ja hypoteku nemam, dluhy taky ne, prachy mam v nemovitostech, pozemcich a v akciich.  Investicnim fondum a financnim poradcum neverim po tom co jsem poznal jaky negramoti si rikal financni poradci. Kazdej sveho stesti strujce.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

30. 9. 2008 19:00
Odpověď na otázku

co tím sněmovna reprezentantů sleduje může být i zcela jiná a pravděpodobnější, než uvádíš autore: Docela obyčejně chtějí před volbami podrazit McCaina, jednoduchá finta: v US je hospodářská krise, vznikla za vlády republikánů, můžou za to republikáni, nevolte republikány.

Jsem starší a pamatuji hlasování Kongresu USA cca od 70.let, žádná sláva to často nebyla, odchod z Vietnamu + zrada svých spojenců v době, kdy USA mělo vietnamskou válku vyhranou, rasantní osekání perspektivního a úspěšného kosmického programu, zákony namířené proti akceschopnosti CIA+ FBI (tzv. svoboda informací), politkorektnost, multikulturalismus, atd. atd. Americký Kongres nesleduje vždy zájmy své země i tam mají své Paroubky a velice vlivné i tam existuje podivná korupce z podivného zahraničí - např. Clintonovu kampaň financovala Čína, přišlo se na to náhodou, když FBI prověřovala toky špinavých peněz, celá věc se bleskově ututlala a vynořila se aféra Lewinská.

I Amerika má své dny a své zrádce, nejen Evropa.

0 0
možnosti
V

veskawesi

30. 9. 2008 16:26
la pardon

ale vzhledem k tomu, ze se trochu pohybuju v oboru, je z meho pohledu zrejme, ze 700 000 000 000dollaru by se dostalo na konto ne tem potrebnym, ale tem ,co ten prusvih zavinili. nema nic proti statnim zasahum v dobe dejme tomu "krize", ale toto by byl spise darek kamaradum zorzina bushe.

po delsi dobe u me ziskali Americani respekt pri reseni hypotecni situace

peace

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám