Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tausret

19. 8. 2008 10:38
No, vážený,

nemohu říci, že bych s naším prezidentem vždy souhlasila, ale je to hlava státu a vaše tykání mi připadá, nezlobte se, přinejmenším hloupé.Rv

0 0
možnosti
M

mammamia

18. 8. 2008 16:47
ja se za prezidenta opravdu, ale opravdu nestydim

Gerhard Schröder varuje pred demonizaci Ruska...............vyjadruje naprosto stejny nazor jako vaclav klaus.........takze 2 svetovi politici maji stejny nazor, ale my bychom se za pana prezidenta meli stydet, ze................ubohe

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

18. 8. 2008 16:52
Re: ja se za prezidenta opravdu, ale opravdu nestydim

Domnívám se, že Gerhard Schröder, zaměstnanec ruského Gazpromu, by měl být za své minulé působení v německé vládě pohnán před soud pro velezradu. Byl to on, kdo byl u zrodu politiky závislosti části Evropy na ruském plynu a ropě.

Považuji za nezbytné ihned zahájit program energetické samostatnosti Evropy, kdy podstatné snížení závislosti na ruské ropě lze dosáhnou do několika let a o něco později Evropa nebude muset potřebovat ropu vůbec.

Rusové potom mohou prodávat do Evropy vodku a do Číny nařezaná prkna. Nic jiného neumějí. Ale musejí pospíchat, protože časem si bude Čína ty prkna ze své Sibiře vozit sama.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

18. 8. 2008 16:30
Rezident na pražském hradě

Václav Klaus se zasloužil o rozkvět ČSSD (a KSČM) více než kdokoli jiný, a to tak, že učinil ODS skrze svoji osobu nevolitelnou po několik volebních období, během kterých levice získala zpět svoji moc. Tehdejší většinové pravicové voličstvo raději z velké části nešlo k volbám a umožnilo tak vítězství ukázněných levicových voličů. Jako nikdo dokázal rozbít pravicovou scénu tím, že kvůli jeho osobě mnozí schopní pravicoví lidé buď z ODS odešli nebo tam vůbec nevstoupili. Vzniklo tak několik dalších pravicových stran a pravice zůstala rozdělená. ODS dokázala nad ČSSD zvítězit teprve tehdy, až VK přestal být předsedou. Často si říkám, že pokud by KGB opravdu v prognostickém ústavu připravovalo nějakého agenta s úkolem po převratu zdiskreditovat v ČR demokracii, Západ a rozbít pravicovou scénu v zemi, ten člověk by to nemohl udělat lépe než Václav Klaus.

0 0
možnosti
M

mammamia

18. 8. 2008 15:41
zadne argumenty

neprecetla jsem si zadne argumenty, pouhe pocity. co se tyce oteplovani, tak si na you tube pust prezidentovu rec v united nations, nebo jeho rozhovor pro americkou televizi. jen hloupy clovek by nemohl souhlasit s tim, co tam rikal. kdyz chces oponovat, tak musis znat nazory protistrany. A VUBEC SE MI NELIBI, ZE NEMAS UCTU K HLAVE STATU A TVUJ HLOUPY COMMENT UZ TO NEPIJ. To je drzost, kterou si k cloveku v jeho letech, navic k prezidentovi nemuzes dovolit. A kdo te vychoval, ze cloveku, ktery by mohl byt tvuj otec tykas?

0 0
možnosti
W

wiki5.5

18. 8. 2008 15:46
Re: zadne argumenty

oooo, mama mia

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

18. 8. 2008 15:22
Václeva mám nejrači 2

Další úspěchy: přeřazení Ruska z kategorie „přítel“ do kategorie „riziková země“. Vyloučení Ruska z G8.  Zrušení rady NATO-Rusko. Ukončení strategického partnerství EU a Ruska. Trvalá přítomnost floty NATO v Černém moři. Trvalá přítomnost Američanů v Gruzii (na přání Gruzie). Členství Gruzie a Ukrajiny v NATO. Urychlení programu energetické soběstačnosti Evropy.

Šikovně to molodci provedli.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

18. 8. 2008 15:20
Václava mám nejrači, protože je kus

Není to divné, že pravicový prezident demokratického státu, údajně obdivující Margaret Thatcherovou, se svým postojem tak shoduje s názory levicově zaměřených osob, že se staví na podporu státu, který má nedemokratickou, z podvodných voleb vzešlou  vládou, která se dostala k moci cesou likvidace svých protivníků,  která vyhrožuje demokratickým státům (včetně státu pana prezidenta), že na ně zamíří své jaderné rakety? Státu, který na ochranu práva na sebeurčení území, jehož samostatnost nikdo neuznává, vtrhne do jiného, demokratického státu, jehož hranice jsou mezinárodně uznávané? Víte někdo o nějakém jiném pravicovém politikovi, kterému nevadí, že totéž Rusko vyvraždilo značnou část čečenského národa kvůli jeho snaze o samostatnost?Jasné vyjádření se tohoto rezidenta na pražském hradě je jedním z velkých pozitiv ruské brilantní akce v Gruzii.

0 0
možnosti
E

editi

18. 8. 2008 15:02
Trotlík

jsme říkali jednomu studentovi na VŠ. Všechno ve svých 19 letech věděl, všechno znal, všude byl a každý byl dle něho blbec, jenom on sežral Šalamounovo houno. Tak nějak mi připadáš při čtení tohoto článku. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

Santa

18. 8. 2008 15:04
Re: Trotlík

Ale on to četl, chápeš? A na internetu k tomu, takže to musí být jediná a neotřesitelná pravda! Kdo to neuznává je komouš a zrádce národa!

0 0
možnosti
S

Santa

18. 8. 2008 14:46
Opravdu tomu věříte?

Dobrotivá gruzínská armáda a policie s americkými poradci a vybavením vstoupila do Jižní Osetie (která už před více než 10 lety vyhlasila samostatnost), aby zde znovu nastolila klid a mír, jenž byl narušen krvelačnými osetinci. Tito masakrovali vlastní obyvatelstvo a pálili svoje domy za podpory zločinné ruské menšiny. Když už se diskusí a humanitárními dary podařilo všechny uklidnit, vtrhly do země zlotřilé ruské hordy a začali masakrovat nevinné gruzínce. Tito odporní imperialisté se dopustili mnoha zločinů a nakonec zbaběle utekli zpátky do Ruska.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

18. 8. 2008 17:03
Re: Opravdu tomu věříte?

Ne, já přirozeně věřím tomu, že armáda jednoho státu nejprve mohutně zútočí na své vlastní území a armáda sousedního státu okamžitě přispěchá na pomoc a hned druhý den stojí před hlavním městem. Obzvlášte Rusákuů a bolševiků mne vždy dojímala ta jejich "pravda"..

Mimochodem přesně takhle nám komunisti popisovali i např. korejskou válku, Solženicyn to v Gulagu okomentoval slovy  i ten nejhloupější frontovik okamžitě poznal, že jde o lež.

Takže buď dělej ruskou propagandu a zůstaň bolševikem, nebo si něco přečti o válce aby ses dozvěděl, jak věci na vojně chodí.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

18. 8. 2008 14:14
Výborně!

Dávám karmu, mluvíte mi z duše.R^

0 0
možnosti
M

mammamia

18. 8. 2008 15:35
Re: Výborně!

ja jsem ted cetla vas posledni blog. udelalo se mi nevolno. jedine, co jsem se v nem dovedela je, ze pomlouvate cechy, vnucujete nam svoje zidovstvi a jeste se vam nelibi nas prezident. to je trochu silna kava. jestlize se vam vsichni tak pricime, a cesi pro vas nejsou sparing partnerem, tak navrhuji navrat do izraele, kde muzete svymi nazory pomahat sve vlasti a ne urazet lidi, jejichz narod vas prijal za sve.

0 0
možnosti
MH

babca

18. 8. 2008 14:07
co víš o dějinách

abys tady mohl plácat tyhle nesmysly? Pít bys měl přestat ty. A ty seš s Václavem Klausem příbuzný, že si suvereně začal oslovovat presidenta ČR - ať máš názory jakékoli - tykat? Naučit jje se třeba i slušnému chování, pak piš komentáře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám