Topolánek nesmí a jiní mohou?

Topolánkův nešťastný výrok zvedl lavinu odporu. Najednou se všichni zastávají homosexuálů, židů, katolíků a bůhví koho ještě to ten Topl urazil. Většinou jde jen o sesbírání politických bodů, o nic jiného, nedělejme si iluze, že by mezi politiky bylo tolik homofilů, kteří by hned zvedli plácačku pro adopce.

Každému, kdo jen trošičku umí myslet, je hned od začátku jasné, že nic z toho, co tak „vyznělo“, myšleno nebylo. Topolánek je ten poslední, kdo by něco namítal proti homosexuálům (jedním z jeho největších přátel je pan Slamečka), ani proti židům (Fišer byl jeho nápad, a to že je žid, věděl dozajista dávno před jeho jmenováním), ani proti křesťanům (s Kalouskem chodí na pivo a párkrát ho prý zahlédli snad i v kostele) a Lucie Talmanová prý vaří úžasné knedlo zelo...

 

No nicméně blbost to byla, co Topolánek řekl a nebylo to poprvé. V současné době ODS škodí a jí celé Topolánkův odchod pomůže. Současné výroky na tomto faktu nic změnit nemohou. Zaráží mě ale jiná věc. Topolánka toto celé možná bude stát politický krk (možná, že v době vzniku tohoto článku se tak právě děje) a do čela ODS přijde někdo méně kontroverzní, třeba Pavel Bém.... Jiní lidé ovšem říkají den co den mnohem větší zvrácenosti a ještě jim je tleskáno. Otevřeně mluví o rozkrádání majetku velkých firem a jeho rozdávání „potřebným“, otevřeně prohlašují, že bohatí lidé ke svému majetku došli pochybně a musí z něj dávat více, než ti druzí, vychvalují pracovní politiku hitlerovského Německa, otevřeně propagují kriminální činy, díky nimž obházejí zákony a berou z krajských rozpočtů peníze na různé poplatky. Mohl bych pokračovat.

 

Tak si říkám, co je horší, Topolánkovy slovní kopance, nebo otevřeně proklamované loupeže, které hrozí po volbách?

Autor: Milan Zborník | úterý 23.3.2010 10:59 | karma článku: 21,60 | přečteno: 1006x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44