Rath trpí paranoiou

Aneb jak si pan doktor povídá s občany.

Říkal jsem si, jestli jako nadpis článku nepoužít nějaký ostřejší výraz a nenapsat to rovnou, ale bál jsem se, že by to přes místního cenzora neprošlo. Proto jsem použil tuto formu, která možná je též právně napadnutelná, ale cenzorem idnes by projít mohla.

Pan Rath se dnes opět již poněkolikáté na idnes baví s námi prostými občany. To je v pořádku, jen ať si s námi povídá. Co není v pořádku je forma, jakou to dělá. Nejprve lidé napíší své dotazy. Po jisté době na ně pan doktor odpoví, aniž by však na jeho reakci mohl tazatel reagovat. Jakmile je dotaz pochlebovačný a psán stylem ,,co říkáte té ošklivé ODS!" pak je vše v pořádku, pan doktor poplácá po zádech a jedeme dál. Ale nedejbože, jakmile se zeptáte na něco, co není po chuti. Třeba zda-li si o sobě pan doktor opravdu myslí, že se chová státotvorně, jak je to s jeho žalobou u Reflexu apod... To se to pak v odpovědí hemží slizouny, sraby, skalními příznivci ODS a hulváty.

Chtěl bych vám vzkázat pane Rathe, že ne každý, kdo si o vás myslí, že jste asociální parazit, je příznivcem ODS. Ne každý, kdo má dost těch vašich hloupostí, urážek, fanatismů a zesměšňování konkurentů, volí ODS. Sám jste nic pro blaho tohoto národa neudělal, jen mu škodíte a děláte ze slušných lidí voly. Jste jednoduše paranoidní, a že paranoia je porucha, to jako doktor musíte vědět sám nejlépe. Měl byste se jít léčit a přestat osočovat jiné mnohem schopnější z alkoholismu. Jedinou vaší politickou kvalitou je schopnost být sprostý, jinak jste ostudou tohoto nároa a všech slušných lidí v něm.

Autor: Milan Zborník | pátek 15.5.2009 13:00 | karma článku: 30,44 | přečteno: 1105x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44