Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nobi

12. 6. 2010 18:44
vtip

je v tom, že je úplně jedno, zda nám bude vládnout levá nebo pravá. Výsledek bude vždy stejný, ještě větší zadlužení s tím rozdílem, že si budeme někdo nadšeně platit ze svých příjmů další a další poplatky a pořád budeme slyšet, že to nestačí, že ještě musíme šetřit do penz.fondu, aby bezstarostně žili jejich správci nyní a my budoucí důchodci možná pak, když neumřeme dřív nebo to nevytunelují.Takže mladí věřte mi, já taky kdysi volil, už na ně seru zvysoka levici i pravici. Už mě přesvědčili po 20 letech, že voliče potřebují jen ke zvolení a pak je všechno jinak.

0 0
možnosti
D

David500

12. 6. 2010 16:11
Já jsem jiného názoru než autor.

0 0
možnosti
K

kaktusak

11. 6. 2010 0:42
Stejná manipulace mladých, jako před 20 lety

Asi si to musí odbýt každá generace, naletět a nechat se pak okrást.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 6. 2010 11:31
Re: Stejná manipulace mladých, jako před 20 lety

Jenže my víme, že o krádežích mluví ti neuspěšní (kteří se snaží uspět v politice).  My vidíme zde stále stojící továrny i silnice, obchody i pole, opravené domy a plné supermarkety (zboží i kupujících). To není o vykradeném státě ani ubohých chudých lidech.

0 0
možnosti

ellukas

10. 6. 2010 16:04
Záháadou zůstává

že jedině za vlád ČSSD došlo  k ekonomickému růstu. Za vlád pravice zase vždy jsme šli do sešupu.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

10. 6. 2010 16:57
Re: Záháadou zůstává

1. devadesátá léta byla léta reformací na tržní hospodářství, to vládla pravice a nastartovala tuhle zemi k hospodářskému růstu.

2. pokud vůbec něco víte o ekonomice, tak existují ekonomoické cykly a vůbec na to nemá vliv, kdo je u vlády. Vzhledem k tomu, že nás žádná krize nezasáhla tak silně, jak třeba jiné státy kolem, tak lze vlády pravice považovat za více než úspěšné. Lidé nestály fronty na polívku, demonstrace se omezily na pár odborářů, kteří ovšem demonstrují i za konjuktury.

3. levice jen těžila z dobrého startu, je to setrvačník, jak silně do toho tlačíte, tak to pak jede. Pravice zatlačila, levice slízla smetanu a k tomu nasekala dluhy, abychom se náhodou v době další krize nemohli opřít o bezpečnostní polštář, který si každý dobrý hospodář vytvoří, když na to má....

0 0
možnosti
R

realateista

10. 6. 2010 13:02
Naprostá demagogie

Autor zapomíná na podstatnou okolnost: velmi šikovnou manipulaci pravicových médií. Ta přece nejsou nezávislá, ale pod tlakem majitelů a velkých inzerentů. Dokázala zmanipulovat nejen mládež, ale naivnější část národa. Sám jsem ve svém okolí zjistil takovéto voliče TOP 09:

- učni z chudých rodin ("je to cool", "nejsem přece žádná socka")

- 52 letá dlouhodobě nezaměstnaná ("snad bude více práce")

- důchodce, bývalý dělník ("chceme změnu")

Mládež je přirozeně pravicová v celém světě, protože je zdravá, zatím za nic nezodpovídá a neví nic o těžkostech života. Neúspěchy svých rodičů přičítá jejich neschopnosti. Měla by to však o sobě vědět a přemýšlet hlouběji. 

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 6. 2010 13:49
Re: Naprostá demagogie

Prostě tak, jak píše autor: Kdo nevolil podle naše (v tomto případě podle přispěvatelova) názoru, je zmanipulován. Je to blb, který si neumí vyhledat informace (nezmanipulované) na internetu.

Pane, já jsem na naše zadlužování koukal s hrůzou dávno před tím, než to byl hit.  Každý (bez ohledu na masáž) přece může zvážit, jestli je mu zadlužení lhostejné, nebo ne. A jestli masáž pomohla, aby si mnozí uvědomili, že státní kasa je i jejich kasa, že to není nic abstraktního, pak díky za masáž (doufám, že zde se shodneme, že nebyla lživá).

0 0
možnosti
JV

aksura

10. 6. 2010 11:39
Souhlas

Přestože jsme již důchodci, nejsme obyčejní lidé, protože myslíme na své děti a vnoučata. Velká karma a souhlas.R^R^R^

0 0
možnosti
SM

svalnatá moucha

10. 6. 2010 11:38
na FB to vypadá trochu jinak

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám