Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

v3_UžHořelaKdyžJsemSiDoNíLehal

11. 5. 2009 19:57
čeho

ty jsi zborník?

0 0
možnosti
J

Jervin

11. 5. 2009 15:09
no

R^

0 0
možnosti
D

da.rock

11. 5. 2009 14:17
Čím to je, mladý muži...

že vám tu historku o tom italském známém ani trochu nežeru? Chcete mi snad namlouvat, že nějaký Ital má tak hloboké povědomí o naší republice, že dokonce ví, jak se jmenuje lídr opozice? Buďte té lásky a nedělejte ze svých čtenářů hlupce. Když padla vláda během předsednictví právě v té Itálii, kterou zmiňujete, pak NIKDO u nás nevěděl, že se tomu tak stalo (protože to pro nás nemělo žádný význam), ale už vůbec nikdo nevěděl, kdo to hlasování vyvolal. Ono na tom totiž vůbec nesejde, alespoń ne obyčejnému občanovi. Pro něj se nějakým předsednictvím nic nemění, ať už během něj vláda padne či nepadne.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

11. 5. 2009 17:20
Re: Čím to je, mladý muži...

nevím, čím se živíte a čím ne a je mi to celkem fuk :-) Během přecednictví zatím vláda padla jen jednou a to myslím že v Dánsku, nebo Holandsku, Itálie to nebyla. Jinak kamarád v Čechách bydlí už cca tři roky,takže nevím, proč by neměl znát Paroubka, když se na něj chechtá z kdejaký díry.

0 0
možnosti
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

11. 5. 2009 10:51
Zapoměl jste na

Zaorálka. Jeho projevy, čím argumentačně a fakticky impotentnější, o to plamenější a ve stylu komunistického prokurátora Urválka.

0 0
možnosti
LSDAV

Lovec Střelec Doktor a Vědec

11. 5. 2009 10:58
Re: Zapoměl jste na

Máte naprostou pravdu. Dokonalý prototyp moskevské štenice

0 0
možnosti
LSDAV

Lovec Střelec Doktor a Vědec

11. 5. 2009 10:33
Díky!

Napsáno hezky. Prosím Vás i všechny rozumně smýšlející lidi, schopné pěkného psaného projevu, aby psali a psali - bitva s levicí (chci říci tupostí a tohou po neomezené moci a proletariátem) snad ještě není prohraná a je potřeba přitáhnout k volbám i řekněnme méně rozhodnuté voliče, kteří ještě nezapomněli, proč se tady před 20 lety zvonilo klíčema a není jim lhostejná svoboda a demokracie v této zemi. Přesně jak jste uvedl - raději demokraci "a la Berlusconi", než paroprasácko-rathovsko-sobotkovská tupá diktatura.  

0 0
možnosti
PK

juggler

11. 5. 2009 10:42
Re: Díky!

ja se bojim ze uz je pozde nicmene bojovat se bude na vsech frontach ja nechci svym detem vysvetlovat proc jsem neudelal nic kdyz tu rudoroanzova smrt roztahuje sva kridla

0 0
možnosti
TJ

vioš

11. 5. 2009 9:57
ODS klesla na úroveň ČSSD

Proč je Rath hejtmanem? Proč se Paroubek nezadržitelně hrne do vlády? Má to jedno společné vysvětlení - ODS. Dál  nerespektuj socdem, nenáviď její čelní představitele, ale nejdřív si aspoň oprav chyby v článku. ;-) 

0 0
možnosti
PT

eddiel

11. 5. 2009 9:53
K.Balík:Dědův odkaz.(Kniha pro dospívající jinochy z r.1915)

"Chci tě raději varovat před něčím jiným,totiž před učením sociálních demokratů,kteří soukromý majetek zavrhují,jej krádeží nazývají,a chtějí veškerý majetek soustřediti v ruce státu.O tomto státu budoucnosti,který jest ve skutečnosti naprosto nemožný,dovedou se zanícením celé hodiny mluviti a jeho krásy a blahobyt líčiti.Tím do svých řad lákají a usilují,aby jich bylo více a tak aby měli větší naději na dosažené onoho ráje budoucnosti.Kdyby snahy ty se uskutečnily,stát byl majitelem všeho,jednotlivcům rozdílel práci i odměnu,nastala by nutně ochablost v práci,v podnikání,lhostejnost ke všemu a lenost.Teprve potom bys viděl,jaké hnusné otroctví by se nutně vyvinulo,jaká by se dostavila nespokojenost a zoufalství,neboť řady dozorců by musely státi s karabáčem nad dělníky,aby,když by ještě za vše nic pro sebe nedostávali,pracovali.Proto nikdy novin sociálně demokratických neodebírej a nečti,nikdy se nestaň členem jejich nějakého spolku,nechoď na jejich schůze a nevěř jejich řečníkům."

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám