Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

angelinika

19. 4. 2010 11:47
Paráda!

Vaše parádní  články mě asi naučí se sem chodit dívat pravidelně:-)

Souhlasím a souhlasím. A o romech taky super! Jen tak dál!R^

0 0
možnosti
I.P

I . Perek

4. 4. 2010 9:40
Příjemné překvapení, že je Zborník ksindl, se psát může

Jsem relativně příjemně překvapen. Že je Zborník prolhaný ksindl se psát může a lhaní tedy snad na tomto blogu ještě není uznávanou normou.

V diskuzi k tomuto článku jsem se snažil udělat test chování administrátorů a jsem relativně příjemně překvapen. Mé relativně pozitivní překvapení spočívá v tom, že pokud jsem autora článku nazval prolhaným ksindlem, tedy označením, kterým jsem se snažil nejlépe popsat jedince, který je schopen napsat článek s touto vypovídací hodnotou a úrovní, nebyl jsem smazán. To, že svoje překvapení označují jako relativní spočívá v tom, že k při absolutním dodržování kodexu blogu, by se článek s nedokázaným tvrzením ( tedy lží ) v  titulku, neměl na blogu vůbec objevit.  Ale to by tento blog mnoho článků neobsahoval,že?

Chci jen doufat, že moje relativně  příjemné překvapení z chování administrátorů nevyplývá jen z toho, že administrace neměla přes Svátky chuť pracovat.

No uvidíme, snad příjemné překvapení přežije Velikonoce a bude pokračovat i do budoucna.

0 0
možnosti
J

jirkan01

4. 4. 2010 0:14
Věřte tomu

nikdo vás vážně nebere. Teda až na vaše voliče, kteří se za svojí volbu stydí natolik, že radši tvrdí, že k volbám nepůjdou. Hanba jim.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

4. 4. 2010 7:34
Re: Věřte tomu

to si povíme po volbách, až budete skřípat zubama :-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

3. 4. 2010 9:01
Ale ale

Nic nepotvrzuji, toliko konstatuji, že někomu nemá smysl říkát pravdu.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

3. 4. 2010 9:05
Re: Ale ale

takže vlastně říkáte, že Paroubkova lživá kampaň je v pořádku? Že lhát je v pořádku?

0 0
možnosti
RR

rezjir

3. 4. 2010 8:50
ČSSD drží Paroubka

protože si dobře pamatuje, jakým způsobem pravičáci odstřelili slušného Špidlu. Jak o něm hovořili jako o Berijovi či Vladimíru Vladimíroviči. Když vám nevyhovoval ani Špidla, respektive nestál za to, aby jste se k němu chovali slušně, no tak jediný závěr z toho může být, na pravici je možné použit jedině buldozer. Zkus s pravičáky zacházet v rukavičkách, a peklem se ti odmění.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

3. 4. 2010 8:54
Re: ČSSD drží Paroubka

Cože? Pravičáci odstřelili Špidlu? Co já se tu ještě nedozvim....

0 0
možnosti
LN

mishulka

3. 4. 2010 5:35
Třeba Janšík v mládí veksloval

v Palackého před Tuzexem. No, možná to není pravda, ale slyšel jsem o tom. o vy na to, autore? Jo, Janšík, aby bylo jasno, je ten bodrý starosta Prahy 5, jinak člen ODS a tuším, že i kandidát do PS za Prahu. To ale asi podle vás bude v pořádku, že? To je ódésák, tak fajn. O panu Langerovi alias Íčkovi už bylo napsáno dost a dost. Poctivý a upřímný to člověk. Jistě, vždyť je to člen ODS, takže ani jinak být nemůže. Jo, kdože to rozprodal v 90. letech vše, co se rzprodat dalo? Nebyla do náhodou vláda vedená ODS a v čele s panem Klausem?  Takže já se ani nedivím, že si někdo kopne do politické mrtvoly M. Topolánka. Kdybych mohl, kopnu si také. Už jen proto, že je představitelem té žumpní špíny.  

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

3. 4. 2010 6:46
Re: Třeba Janšík v mládí veksloval

1.Janšík je problém, to tvrdí i sama ODS.

2. Langer má bezpečnostní prověrku od NATO. A věřte, že na tu jejich strukturu se naše slavná BIS nehrabe, takže nevím, na co narážíte :-) Krom toho víte kdo brání zveřejnění Krakatice a záznamů z výslechů? ODS to opravdu není :-)

3. Ne vše se rozprodalo, bohužel ČSA a Pošta je stále ještě v rukou státu, taky se podícvejte jak, hospodaří. To, že kuponovou privatizací některé firmy zkrachovaly, to je evoluce a zákon přežití silnějšího, skončily by tak jako tak. Celkově vzato je kuponovka obhajitelná, i když svoje moichy měla, ale transformace jako taková tu dopadla nejlépe ze všech poskomunistických států.

4. Nevím, proč do toho motáte ODS, článek je o něčem úplně jiném, jestli jste si nevšimla :-)

0 0
možnosti

kabel

3. 4. 2010 3:53
Karma,

a máte pravdu. kdo lže, ten také krade! Minimálně lidem víru, ve slušnost ostatních lidí! Výsledky máme denně na očích.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

3. 4. 2010 2:10
samozrejme nevime

jestli v mladi kradl, ale vime, ze chce dnes

0 0
možnosti
ČP

čurila plenkovič

2. 4. 2010 23:22
Kdo lže,ten krade a může i zabít

Ten soudruh lže, krade a může i zabít. Korunu tomu nasadil dnes s Pavkou Korčaginem alias Nečasem. KOMUNISTA VARUJE PŘED KOMUNISTY. To nemá chybu, to jsem ještě neviděl ! Na to nemají ani současní komunisti.

0 0
možnosti
I.P

I . Perek

2. 4. 2010 23:10
Nejde o Paroubka, primárně jde o to, že Zborník je ksindl.

Test administrátorů diskuze :

- Paroubek v mládí kradl.- Milan Zborník je prolhaný ksindl.

Jeden z těchto výroků je v článku, druhý v diskuzi. Jsem zvědav co bude dříve smazáno, zda tento diskusní příspěvek nebo celý článek.

Poznámka pro administrátory tohoto blogu:

Články s nadpisy podobnými, jako je nadpis tohoto článku, jistě odpovídají představám administrátorů o korektním vedení mediálních diskuzí. Pokud zatím nebyl smazán článek, v jehož titulku se objevil citovaný výrok, předpokládám že ho administrátoři považují za pravdivý a jistě pro ně nebude problémem pomoci panu Zborníkovi tento výrok kdekoli a kdykoli prokázat. 

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 4. 2010 23:15
Re: Nejde o Paroubka, primárně jde o to, že Zborník je ksindl.

soudruhu, slysel jste nekdy o terminu jako je nadsazka? Ja osobne to take prilis neschvaluji, ale obdobne praktiky (i mnohem v vetsim) jsou bezna metoda pouzivana i profesionalnimi novinari. Autor se niceho spatneho nedopustil, neb hned svuj vyrok vysvetluje, cili z clanku jde jasne videt, ze se nejedna o zadne obvineni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám