Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr No

23. 9. 2008 11:26
Ano máme se bát

Islám je ideologie, která se ze všech sil snaží lidem vymývat mozky - hlavně stovkami příkazů a zákazů, zasuhjících každou oblast lidského života. Pokud je člověk odmalička vystaven takovémuto soustavnému drilu, začne se s velkou pravděpodobností chovat v mnoha ohledech jako blbec. A jak říkal pan Werich - "Kde blb, tam nebezpečno".

0 0
možnosti
C

ctenar1970

23. 9. 2008 0:59
Ne,pokud nepodporujete agresory oloupit pudu, ropu Islamistu

pokud ano,mejte se!

0 0
možnosti

WIFI

23. 9. 2008 8:16
Re: Ne,pokud nepodporujete agresory oloupit pudu, ropu Islamistu

další naiva, kterývěří pohádce o zlých kapitalistech toužících po ropě a penězích, proti nimž stojí ti správní, terorističtí fanatici

0 0
možnosti
M

mimon3

22. 9. 2008 23:34
klobouk dolu

R^ Dekuju za prispevek. Chci jen dodat, ze mam spoustu pratel co slouzi jako vojaci v Afganistanu a Iraku vetsina z nich se vraci zpet dobrovolne na druhy nekdy i treti turnus. Rikaji , ze je maji mistni radi staveji pro ne infrastrukturu , nemocnice skoly...

 

Na druhe strane jsem jeste nikdy neslysel ani nevidel zadne zastupce muslimske comunity verejne odsoudit a distancovat se od muslimskeho terorismu...

KARMA R^

0 0
možnosti
K

kion1

22. 9. 2008 23:49
Re: klobouk dolu

Taky mám známeho, který byl na misi v Afghánistánu, a vyjádřoval jse o tamních poměrech, jako o hlubokém středověku.

Co se týče myšlení, chování, žití.

0 0
možnosti
B

bob7373

22. 9. 2008 20:36
Jiný svět

Nejsem xenofob. Můj názor je, že pokud jsem někde, je třeba se chovat podle místních zvyklostí. Bohužel je to nános demokracie a civilizace, který neníčástí muslimů vyznáván, a tak chtějínosit zahalené tváře na návštěvě, ale pokud se  objeví v jejich zemi evropanka spoře oděná je z toho problém nebo vězení.

Už toto něco napovídá. Jedná se o agresivní komunitu, která se odmítá přizpůsobit svému okolí a zneužívá demokracii hostitelské země nejen k nošení šátků, ale bohužel i k aktivitám, kterými hostiteli škodí.

I když většina muslimů atentát odsoudí, jistě neudá souvěrce, který se na něm podílel, solidarita je obrovská. Proč se neodehrávají atentáty jinde? Jednoduše proto, že tajné služby a policie dělá maximum pro to aby to tak bylo, ale pokud tito lidé najdou skulinu v systému, využijí ji.

Strávil jsem v těchto zemích hodně dlouhou dobu , většina těch lidí, kteří jsou jen prostě jiní a mají jiné hodnoty zná pouze nadřízenost a podřízenost, partnerství je pro ně projevem slabosti.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

22. 9. 2008 20:05
Bát se islámu nemusíme,

autore, ale pokud nepochopíme, co tahle vražedná víra a její vyznavači jsou zač a tvrdě se jim nepostavíme můžeme si pro příklad jak to s námi dopadne přečíst něco o Iránu, Biafře, Dárfůru...

Naši předkové dokázali islámský džihád zastavit a odrazit, první arabský i druhý turecký, my se dnes za ně stydíme, muslimům se za ně dokonce omlouváme a dáváme Evropu islámu do rukou bez jediného výstřelu, Karel Martell, Alfons Kastilský, Jan Sobieski, Ludvík Jagellonský, Lazar, Konstantin XI.,  Jan Hunyady, Jiří Skanderberg, Vlad Tepes a jejich vojáci se ve svých hrobech obrací nad naší dnešní zbabělostí vůči islámu.:-©

0 0
možnosti
RB

R.B.

22. 9. 2008 18:35
je to dáno vývojem náboženství

Uvědomme si, že islámské náboženství vzniklo až v 7.století našeho letopočtu a tedy jeho vývoj má oproti křesťanství cca 700let zpoždění. Když si uvědomíme, co dělali křesťané před sedmi sty lety, tak to přesně sedí. Jen se na křižácké výpravy tehdy nepoužívaly auta s výbušninami... Takže předpokládám, že v takovém 27-28. století už bude klid. Teda pokud nás populační exploze islámců do té doby nepřeválcuje...

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

22. 9. 2008 20:46
Re: je to dáno vývojem náboženství

Jinak doma všichni zdrávi?

0 0
možnosti
LK

liuk

22. 9. 2008 18:10
Fatwa proti Západu

Lidi se hlavně neuvědomujou, že fatwa proti Západu byla tzv. "Afghánskými Araby" vyhlášena až potom, co se jim nepovedlo nastolit islámské státy v arabském světě (např. Alžírsko, Egypt). Ti lidé tam prostě nechtěli politiku zradikalizovat podle Koránu potom co viděli jeden útok za druhým na sebe sama. A proto se bin Ládin rozhodl, že je třeba zničit původce samotného zla, které muslimské státy pohltilo, tedy USA. Řekl si, že lidé v arabském světě už jsou tak pohlceni západní kulturou, že jediným postupem, jak je "osvobodit" je zničit jádro západní kultury. Takže v podstatě samotní Arabové svým odmítavým postojem k revivalistům radikálního politického islámu poslali útoky na nás, i když to samozřejmě nechtěli.

Mimochodem, snad neexistuje lepší příklad na relativitu slova "terorista" než kdy Ronald Reagan věnoval start raketoplánu Columbia statečnému Afghánskému lidu - bojovníkům za svobodu.

0 0
možnosti
K

kion1

22. 9. 2008 18:28
Re: Fatwa proti Západu

8-o8-o8-oRv

0 0
možnosti
G

gh_12

22. 9. 2008 16:42
Bát se? ANO!

A to jakékoliv ideologie, či společnosti, která nahradí slovo ČLOVĚK (nepolární) jakoukoliv polaritou. Například "věřící-nevěřící", "rom-gadžo", "straník-nestraník", "barevný-nebarevný" atd. - zkrátka TEN PRAVÝ (člověk) versus NEPRAVÝ (cokoliv jiného než člověk). Pak už je velice jednoduché ospravedlnit ve jménu toho "pravého lidství" naprosto COKOLIV. A ve jménu "božím" je to ještě jednodušší - tam už neplatí žádná, tím méně "pozemská" a hlavně LIDSKÁ měřítka.

0 0
možnosti
K

kion1

22. 9. 2008 17:34
Re: Bát se? ANO!

Vůbec nic jste nepochopil:-/!!!Rv

ŽIVOT=KONKURENCE

Při definování vlastní identity se lidé odvolávají na své předky, náboženství, jazyk, dějiny, hodnoty, zvyky,instituce.Ztotožňují se s etnickou skupinou, národem, náboženstvím obcí, v obecné rovině se svou civilizací.Politiku lidé používají nejen k prosazování svých zájmů, ale také k určování vlastní identity.

Kdo jsme, víme pouze tehdy, když víme, kdo nejsme, a mnohokrát dokonce pouze tehdy, když víme kdo stojí proti nám.Pak si teprve dokážeme uvědomit plnou pravdu, kterou jsme po celou dobu měli přímo před očima!!!

0 0
možnosti
K

kion1

22. 9. 2008 16:27
Volič Národní strany

Robert Spencer:Islám bez závoje

Ayan Hirsí Alí:Rebelka

Ibn Waraq:Proč nejsem muslim?

Benjamin Kuras:Evropa snů a skutečností

atd,atd..............doporučená četba pro muslimofily, a levicové, pseudohumanistické snílky:-)

0 0
možnosti
T

tromi

22. 9. 2008 18:26
Re: Volič Národní strany

další důvod, proč nevolit Národní stranu

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

22. 9. 2008 15:37
Kdyby bratři Mašínové..

odpálili 1/2 tuny výbušnin kdekoliv, dneska dostanou medaily tak či tak.;-D Nedělejte si iluze o lidech..pořád tady budou teroristé, jenom nemají tu "správnou" motivaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám