Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

30. 4. 2010 8:53
Pane autore

přece jenom tady plédujete za ODS, takže váš pohled tím je nutně zkreslený a evidentně jste zde navíc ve stručnosti zopakoval pouze to, co má MF ve svém hlavním článku. To mám tento ctihodný deník podezírat, že ty údaje získala od vás? A nebo naopak podezírat vás, že vy jste pouhým plagiátorem.?

Jedno z toho platí, protože vy jste se ani nenamáhal citovat.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

30. 4. 2010 9:03
Re: Pane autore

tohle je klasický argument socanů pokaždé, když je někdo proti nim. Hned tam rvát ods. Já ods nevolil a nemám to ani v úmyslu. Za nikoho nepléduji a pokud jste četl můj článek důkladně, tak jste zcela určitě zjistil, že já se tu pouštím do úvah, což je zásadní rozdíl proti článku na idnes. Nevím, proč bych se měl namáhat kohokoliv citovat, je to můj článek a já si tu v rámci kodexu mohu psát co chci. Tomu se říká svoboda slova, kterou se vaše milovaná čssd neustále snaží pošlapávat.

0 0
možnosti
MV

miva2

30. 4. 2010 8:20
Cíl

Nevíte někdo jak může mít firma Cíl nepřerušenou kontinuitu od roku 1939? Nevíte jaká ještě jiná firma v ČR to má?. Např ani ČKD (je jich několik) toto nemá. Jak je toho možné dosáhnout? Firma byla po znárodnění včleněna do jiné firmy. To se to znárodnění jako kompletně anulovalo? Zajímavé řešení. ........ Ha obchodní rejstřík je přetížen. Všichni hledají Cíl ......   ;-D 8-o8-o

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 4. 2010 7:52
Vy jste tomu dal

Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám