Komunisti nám sami ukazují, jak s nimi naložit.

Citace: "Rudolf Fuksa se aktivně postavil proti systému, který zcela legitimně zvítězil a na počátku padesátých let byl podporován převážnou většinou obyvatel Československé republiky," uvedla ve svém písemném vyjádření mluvčí KSČM Monika Hoření. Mluvčí sice připustila, že z dnešního pohledu lze uvažovat o tom, že Fuksovo "provinění" nemuselo být trestáno smrtí, zvláště při jeho mladém věku (převzato z aktualne.cz).

Komunisté nám títmo svými vlastními slovy ukazují, jak s nimi máme naložit. Když ne rovnou pověsit, tak tedy alespoň zavřít do kriminálu. Vždyť i oni se nyní, devatenáct let po revoluci, staví na odpor režimu, který byl zcela legitimně zvolen a který podporuje většina obyvatel této republiky. Stačí si poslechnout pár jejich projevů, přečíst si stanovy a je nám to všem jasné. Proč tedy nepoužít přesně taková měřítka, se kterými oni zacházejí?

 Protože narozdíl od nich, my jsme rozumní lidé. Demokracie nám dala svobodu slova a i ten, kdo s ní nesouhlasí, může se projevit a může proti ní i bojovat, pokud to uzná za vhodné a jeho konání nezpůsobí škodu někomu jinému. Agenti chodci podle komunistů byli připraveni zabíjet. Jak my víme, že nejsou připraveni zabíjet i komunisté? Zvláště, když si čtu vyjádření některých jejich mláděžníků, kteří otevřeně volají po revoluci se zbraní v ruce. Krom toho agenti chodci zabíjet nechtěli. Jen sbírali informace.

V předvečer 17tého listopadu se snaží komunisté obhajovat zločiny, které jejich strana napáchala v minulosti. Šplhají se opět vzhůru po mocenském žebříčku a zasednou do krajských vlád. A mandát jim k tomu dáváme bohužel i my, když přes nesčetné náznaky pouštíme k moci stranu, jejíž předseda otevřeně říká, že vládnout s komunisty by mu nevadilo. Nevadilo by mu pustit k moci stranu, která obhajuje vraždy. Opravdu tohle chceme? Je nám těch třicet korun u doktora zatěžko natolik, že se radši smíříme s postupným návratem obhájců justičních vražd?

Autor: Milan Zborník | pondělí 17.11.2008 9:49 | karma článku: 27,75 | přečteno: 1129x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44