Jděte spáchat sebevraždu....

Aspoň podle rad pana Jocha by to někteří z vás udělat měli.

Zdá se vám tenhle svět k plození dětí špatný a zlý? Hoďte si špagát, nemáte tu co dělat. A vy, co žijete v partnerství a děti si z jakéhokoliv důvodu nepřejete, no tak ámen s vámi, velezrádci! Za velezradu minimálně trest smrti. Uff... tak teď jsme se zbavili těch příživníků, co nechtěj rozsévat semeno a příživnic, co nechtěj rodit. Kolik nás tu kolem zbylo?

Tak to bylo trošku ironie na začátek. Nicméně ze slov pana Jocha mi trošku zatrnulo. Tohoto člověka znám jen jako představitele pro mě víceméně radikálního pravičáčství. Ředitel jakéhosi občanského institutu, který by se nejraději zbavil všech podle něj nepohodlných příživníků. Zatím je posílá na sebevraždu, později třeba začne budovat i plynové komory. Zdá se vám, že to vyháním do extrémů? Ano, stejně jako pan Joch. Jenže já přiznám, že mluvím v extrémech, od pana Jocha se podobného přiznání nedočkáte.

Já bych zřejmě přežil. Mám ženu, chceme časem mít děti. Ale pár mých přátel by jochovskou vizí asi utrpěli nějaký ten úraz. Prostě děti mít nechtějí. Nemyslí si, že svět je špatné místo pro žití, ale vědí, že oni samotní by nebyli dobrými rodiči a své dítě by neuměli vychovat tak, jak by si zasluhovalo. Přitom tito lidé pracují, platí daně, jsou společnosti prospěšnější než kdejaká matka, která své děti dělá jen kvůli přídavkům. Ty pak často končí buď v nějakém dětském domově nebo i na ulici. Ale dle pana Jocha rodina takto vychovávající své děti je společnosti prospěšnější než můj kamarád Pepa, který dělá vychovatele v dětském domově a děti nechce, protože nevěří tomu, že by je sám uměl vychovávat.

Odkaz na článek pana Jocha: http://joch.blog.idnes.cz/c/48483/Deti-sobectvi-a-civilizacni-velezrada.html

Autor: Milan Zborník | čtvrtek 4.9.2008 11:45 | karma článku: 16,63 | přečteno: 1655x
  • Další články autora

Milan Zborník

Nepalte knihy, prosím!

10.7.2016 v 8:49 | Karma: 12,71

Milan Zborník

Hajlující Zeman?

15.4.2015 v 10:10 | Karma: 22,76

Milan Zborník

Jsem skutečným přítelem Ruska

31.3.2015 v 11:40 | Karma: 29,95

Milan Zborník

Strašení Kalouskem

8.8.2014 v 11:20 | Karma: 18,44