Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

smithy

14. 7. 2008 12:22
Opium

Nejsu věřící ale respektuji potřebu vŕy ostatních lidí, něco jim to dává, drží je to. Bohužel to co se děje v Polsku s tímhle pocitem-potřebou nemá nic společného. Tvrdím furt že k tomu aby člověk věřil a měl z Nejvyšším (ať už pod tím rozumíte cokoliv) svůj vztah a rozhodně k tomu nepotřebuje nějaké mediátory, našeptávače, Cirkev Svatou, nebo různé sekty...howgh.

0 0
možnosti
JM

Hucul

11. 6. 2008 12:49
Nabozenstvi...

... je opium lidstva. Ja vim, uz to tady bylo, ale ja k tomuhle zaveru dospela ve svych 26ti letech zcela nezavisle na doktrinach, ktere se ucily za rezimu, ktery si pramalo pamatuji.

Kazdy den pul hodinky beham. Ubehnu zpravidla necelych pet kilometru. Rozhodla jsem se (celkem nedavno), ze kdyz uz stejne beham, mohla bych alespon behat za nejakou myslenku. A tak jedna Ceska denne krouzi parkem v Malmo (ale behala jsem treba i v Darmstadtu, Toulouse, Torine a Upernaviku v Gronsku) za myslenku Odstraneni lidskeho fanatismu, zejmena nabozenstvi.

0 0
možnosti
MH

Helena1

11. 6. 2008 12:15
V Polsku není prvotní křesťanská láska

V Polsku je prvotní křesťanská nenávist

0 0
možnosti
T

tromi

11. 6. 2008 10:39
když řekli A řeknou také B?

to jako jestli se černoprdelníci o to nechtěné dítě také postarají až se narodí, nebo jestli jejich aktivity končí jen řvaním v nemocnici

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám