Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

pafffka.dostal.ban

12. 10. 2010 12:14
Naprostý souhlas.

R^R^R^ Bárta začíná dělat pořádky a tak jsou klucí dost nervózní a hledají, jak ho pošpinit. Ale je to dost křečovité. :-)

0 0
možnosti
J

jardahol

10. 10. 2010 22:50
Sledování????

Nechápu co je na tom za aféru.

Podstatné je , že  firma ABL má svou detektivní sekci.  Daná sekce plní přání jejich zákazníků. Pokud si tedy někdo objednal sledování, nebo získávání informací, tak plnili jen požadavek zákazníka.

Daleko podivnější je že se nikdo neptá  (ANI NOVINÁŘI)  firmy ABL  , kdo si to objednal. Zřejmě se to ani pravicovým novinářům před komunálními a senátními volbami nehodí.

Jinak si to nedovedu vysvětlit. ABL musí mít  v účetnictví kdo jí platil za danou službu,

pokud neobírala  stát na daních.

0 0
možnosti
KB

Karel2002

10. 10. 2010 10:25
No a? No nic...mafie si vyřizuje účty mezi sebou

Tak jsem si vzpomněl v souvislosti s čerstvým nebožtíkem Tony Curtissem na film "Někdo to rád horké" a na vyřizování účtů mefiánů mezi sebou navzájem. Úkol VV v čele s Johnem a Bártou je sloužit ODS a dokončit její Modrou šanci. Nicméně to neznamená, že by VV musely zůstat navždy v podřízeném postavení a nemohly ODS tak trochu skřípnout a vydírat. Když mají k dispozici sledovací aparát? Já myslím, že není žádného rozdílu mezi Dalíkem, Moravou a Bártou či Klasnovou.  

0 0
možnosti
VH

cvlad

9. 10. 2010 21:25
Souhlas.

není důležité kdo sledoval ale je důležité kdo si sledování objednal a proč a koho sledoval.

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

9. 10. 2010 8:53
Optimista?

I když Vám nemohu upřít některé velmi dobré postřehy tak si nemohu pomoci ale to co tady projevujete není optimizmis ale naivita smíšená s nezkušeností.

Propsím přečtěte si něco o špionáži a rozvědce. Zamyslete se nad rozdíli mezi podnikáníám a pilotikou. To Vám jistě oči otevře. Až si tohle uvědomíte pak Vám také dojde, ře zkušeněnjším bude Váš šlánek připadat jako PR článek VV pro hloupější část čtenářů.

PS: snad si opravdu nemslíte, že dobrý manřer tak rychle nění názory jako Bárta. viz sezanm staveb a spolupracovníky.

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

10. 10. 2010 9:32
Re: Optimista?

Co to tady plkáte za nesmysly???

ad 1 - opravdu bych chtěl, abyste mi vysvětlil rodíl mezi špionáží a rozvědkou ;-D Asi jste nakažen ruskou rétorikou, kdy v USA byli špioni a v CCCP rozvědčíci... stejně jako v USA byli astronauti a v CCCP kosmonauti, že ;-)

ad 2 - to co bylo v tomto případě, to rozhodně nebyla špionáž, ale sledovačka. Za špionáž se považuje obecně opravdu torchu něco jiného - i když to mnoha lidem (z neznalosti věci) splývá

ad 3 - rozdíl mezi podníkáním a politikou... v českém podání... vy nějaký rozdíl vidíte? Já nikoliv, protože do politiky jsou zkrachovalé existence a mají z ní vlastní byznys Rv

ad 4 - a jak víte, že Bárta mění názory?? To mu vidíte do hlavy??

0 0
možnosti
W

www.cestazkrize.cz

7. 10. 2010 14:18
jste vážně beznadějný optimista

jen tak dál

0 0
možnosti
T

taktomabyt

6. 10. 2010 10:12
1

R^

0 0
možnosti
R0

redy007

5. 10. 2010 18:26
namet na pokracovani

Jsou zde bez povsimnuti sledovani stovky lidi. Pak se ale objevi zprava o politicih (jakkoliv muzou byt vyznamni ci ne) a rozjede se tady masove bombardovani v mediich, ze sledovani je dle Ustavy nepripustne - dle CSSD (to jestli je to pravda, to necham na Ustavnich soudcich). Nejvic me pobavil pan Tejc - kdo ho mohl zvolit? - ktery v poradu pana Moravce pusobil, jako kdyz jde o aferu Watergate. Nezapomnel vsak dodat, ze zatim nejsou znama zadna fakta. 

No a ten namet? Tri skupiny lidi: a) soudci b) politici c) ostatni. Tohle prece neni normalni...

0 0
možnosti
M

masculine

5. 10. 2010 12:08
Soudruh Dryml by zaplakal,

že si při svém zájmu o spolustranici Orgoníkovou nezvolil lepší cestu :-) Nebo snad nezaplakal? Jsem to ale naiva, proč by taky měl? Dál pojídá z vysokého žlabu a dokonce si brousí zuby na uvolněné místo Vůdce oranžové partaje. Má mne vůbec zajímat to nejpodstatnější - kdo si sledování zadal, nebo to mám ignorovat, protože oranžová cesta ukazuje, že zadavatel šmírování stejně nenese žádné podstatné následky svého jednání?

0 0
možnosti
ZS

kmetkmet

5. 10. 2010 10:45
Ani takNevadí mi

Nevadí mi, že ně

0 0
možnosti
ZS

kmetkmet

5. 10. 2010 10:52
Re: Ani tak mi nevadí...

bohužel jdem omylem v předchozím příspěvku stiskl entr.  Ale k tématu: ani tak mi nevadí, že nějaká firma šmíruje někoho na něčí objednávku. Někdo dělá rohlíky a druhý zase šmíruje. Ale co mi vadí je to, že se neřeší kdo a na čí náklady si objednal tuto službu. A co mi vadí vůbec je to, že pan ministr John se před pár dny dušoval v přímém přenosu, že v tom určitě nemá prsty ABL, že mu to řekl pan ministr Bárta a tomu on věří. Na to nezbývá napsat nic jineho než: PANE JOHNE JDĚTE DO PR.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2076x
Třicetiletý optimista, který je šťastný a spokojený a tím demoralizuje své okolí.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám