Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

I když se jedná o téma poněkud přestárlé, chybí mi tam informace o tom, zda pan Pompeo těm signatářům do 4. listopadu 2019 odpověděl a jak. Takhle to vypadá, že autor se snaží vyvolat diskusi o tom, že když, jak všichni vědí, je nyní AZOV součástí ukrajinské armády, by neměla být celá ukrajinská armáda zařazena na seznam teroristických organizací, když je vlastně součástí praporu AZOV.

2 0
možnosti
Foto

V posledním odstavci před dopisem: "dopis, v němž neúspěšně vyzývali americké ministerstvo zahraničí" .

Článek mám sice jako nahrávku na smečující jiný článek (za 2-5 dalších uvidím), ale s jiným tématem než kam míříte.

0 0
možnosti
Foto

Pane Zbořile, s uličním výborem se nediskutuje, ten se bojkotuje. Podle nich to ti kongresmani ani nepodepsali.

2 3
možnosti
PK

A proto vás každý ignoruje. Všiml jste si toho?;-D

3 2
možnosti

Myslím si, že nemá cenu na autora článku reagovat. On jako to pověstné kuře na sopel čeká na každou reakci, aby vzápětí mohl vyplivnout obsáhlý komentář, okopčený z bůhvíjakých zdrojů. Využívá diskusi pro šíření svých bludů.:-/

3 0
možnosti
Foto

Zdrojem je literatura. Objevil jsem ji v knihovnách. Doporučuji. Abbot Howard "Abbie" Hoffman např. uváděl: "Demokracii měříte podle svobody, kterou dává svým disidentům, nikoli podle svobody, kterou dává svým asimilovaným konformistům."

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si to pročetl. Typická binární porucha, právě v maniakálním stadiu. Jestli jste u VZP, máte to zadarmo. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Toto píšete v 18:40, když jste tu od 16:20 zanechal cca 13 komentářů?

1 0
možnosti
PB

..... za mě rovina, realita, neoddiskutovatelný fakta!,- pro mnohé zde však vyvstal zásadní problém,- mj. čerpáte z mediálních zdrojů našich partnerů a přátel na Západě, z čehož zdejší politologové a patnáctiletí kapitáni chytají amok;-DR^!

3 1
možnosti
VS

Jak se to vyjadřujete? Vy jste zapomněl na svou roli bodrého vesničana hovořícího svérázným dialektem?

0 0
možnosti
IS

Pan Zbořil dělá co může, aby rusácko nevypadalo jako rusácko. Až sám vypadá jako ten rusák.

6 0
možnosti
Foto

Já spíše dělám co můžu aby Západ vypadal jako Západ. Ve zkratce:

2010: euroskeptik, protože EU po Lisabonské smlouvě;

2015: proti islámu jako politické doktríně, tzv. islamismu;

2022: proti na-propagandě založené civilizaci, místo na-pravdě založené civilizaci, co mi kazí žití v pravdě a občanských svobodách;

A je to vynucené, já to neinicuji. Já bych si rád v klidu žil v prosperitě a loutkami - http://www.loutkoherna.cz.

0 0
možnosti
JK

Ale jo, určitě bude dobré řešit, jestli je AZOV teroristická organizace nebo není, jen co Ukrajinci vykopou ruské vrahy žen a dětí zpět do jejich odpudivé země. Zatím je však každá ruka proti primitivním rusáckým násilníkům dobrá.

5 0
možnosti
Foto

Tak když to odlehčím... ono to začíná AZOV nejsou nacisti... pak Fiala dodá k heslu "Patříme na západ...Ukrajiny" a jsme ve válečné zóně... a kde je kouzelná scenérie bezstarostné existence budoucnosti se scénářem prosperity... a kde je pravda ... a kde je mlíkař... znáte dokument, který dříve vysílala ČT? Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (2012; díl 9): příběh o rozpumpování pro-válečných emocí v USA proti Iráku, když sestřička popisovala jak pracovala v nemocnici, kde "teroristi" vypínali inkubátory s novorozenci a následně se potvrdilo, že tam nepracovala, ale získala se další záminka k invazi pro veřejnost? ... a to bylo cca 20 let zpět... viz asi bych se opakoval - odpovědi níže v komentářích

1 0
možnosti
Foto

Jenom 40? Já myslel, že jich bylo 99! ;-D

Pane Zbořile, dávat sem odkazy na vlastní blogy je něco na způsob Cimrmanova "Když se nepochválím sám, nikdo jiný to za mne neudělá."

Obávám se, že ani tohle Vám nepomůže dostat se znova do parlamentu, natož na Hrad. RvRvRv

5 2
možnosti
Foto

Odkaz je odkaz a je irelevantní kdo je jeho autorem. Je to text ve vztahu k danému tématu. Zajděte si do knihovny, půjčte si pár bakalářských, diplomových, disertačních nebo habilitačních prací a rozšiřte si i v tomto tématu obzory, protože vás to limituje v úsudku.

Nejsem ve Svobodných a ani nekandiduji.

1 0
možnosti
KV

Hordy východních barbarů, kteří neumí vyrobit budík, ale velmi dobře umí loupit, znásilňovat a vraždit, tak ty vám nevadí. Zato vymýšlíte jak podkopat úsilí vyššího principu mravního. Vražda na ruském tyranu není zločinem! Je to nástroj zachování života. Zbořil, Zbořil na které trollí farmě vás kdo vyrobil. Petrohrad?RvRvRv

12 2
možnosti
Foto

Tady:

1) bych doporučil článek Odstíny šedi v rusko-ukrajinské válce https://zboril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786309

2) by mě zajímalo, proč si první co vás napadne je, že chci podkopávat nějaké blíže neurčené úsilí vyššího principu mravního. A že tím nejvýsostnějším zájmem není pravda. Nepřijdete si zfanatizovaný? Vláda válku nevyhlásila, na obranu nedáváme ani teď náš závazek 2% HDP, dary Ukrajině jsou proti těmto nákladům až směšné, Rusko i Ukrajina válčí tak aby nepoškodili produktovody do Evropy a my stále za energie Putinovi platíme a ten z toho platí mýtné/poplatek Zelenskému...

0 5
možnosti
OU
Foto

Spíše část každého druhého víkendu věnuji kritice vládních proti-demokratických úkonů a přispěji tvrdými daty/informacemi a svobodnou polemikou do veřejné diskuse.

0 5
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 16,85
  • Průměrná čtenost 1724x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".