Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

13. 8. 2011 13:41
Děti před pár lety sbíraly Pokémony,

takže to ukazovalo na trend k budoucímu posilování/oslabování současných parlamentních politických stran a případné parlamentní strany nové.

0 0
možnosti

Zboril79

13. 8. 2011 18:26
Re: Děti před pár lety sbíraly Pokémony,

Pokud se mi nepodařilo přenést hlavní myšlenku či nesouhlasíte se závěrem a nyní tak máte pocit ztráty času přečtením článku + máte rád humor a pohádky pro nejmenší, tak snad vtip jen pro Vás Kaktusáku:

A: Nebyl jsem zase tak opilej...

B: Cože?...Hodil jsi s mým křečkem o zeď a řval u toho: "PIKAČU,VOLÍM SI TEBE!"...objímal jsi bezdomovce a řval jsi : "BRUMBÁLE, TY ŽIJEŠ!!!"...vlezl jsi do skříně a křičel: "TO NÉÉÉ, VCHOD DO NARNIE NEFUNGUJE!"...zavřel ses do gauče , a řval si tam "JO JSEM AVATAR"...stál jsi v krbu a neustále křičel "PŘÍČNÁ ULICE"...řval jsi na moje auto "Optimusi já vím že jsi to ty TRANSFORMUJ SE!"...zbytek noci jsi strávil ve vypuštěném bazéně s tím, že hledáš Nema..

1 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".