Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Nevím, jestli symbol vlajky je rozhodujícím pokrokem, ale rozhodně s vaší stranou lze jen souhlasit. Máte nejlepší program. Je logický. Články vaší strany mají rozum a jasný cíl. Občané bohužel nehlasují o rozumnou cestu a pracný program. Hlasují z neznalosti, zklamání, ale nutno říci mnozí vědomě z pohodlí pro populismus levicových podvodných altruismem zaheslovaných mafií. Nevadí jim nefunkční programy a pokud budou v popředí voleni předražení lídři, protože jejich očekávání a vypočítavost ví, že jim legální zákonnou cestou umožní též profit přerozdělením z krádeží jejich programovými prostředky.To je nutno vysvětlovat natvrdo a poctivě. Je nutno provést skutečnou analýzu pravice - levice. Pravice se musí vychovávat, ale levicí se člověk rodí. Svobodný člověk volí vždy pravici. V levicových stranách je poskytována svoboda pyramidálně. Obávám se však, že pohodlí a zázrak rovnosti bude vždy svobodě nepřekonatelnou bariérou. Občané neumějí být svobodní. Svoboda není rovnost, svoboda je umění žít poctivě. Vám KarmaR^

4 1
možnosti
BT

zajímalo by mne zdůvodnění ondřejského kříže na vlajce, na Vlajce Konfederace měl zdůvodnění tady asi těžko, jedině snad že by nám vládli Skotové

1 3
možnosti
FB

Dvě otázky: 1. Vy jste skutečně autor té fotografie z vyvěšování? 2. Není vám ta laciná (vlastně zadarmo) reklama na svoji stranu ani trochu trapná?

1 3
možnosti
Foto

Fotografie je z IDNES a tudíž v příspěvcích blogu použitelná. Reklama...je to k tématu článku a vymezení Svobodných proti jiným subjektům je na místě.

0 0
možnosti
RK

Česká republika není ani Švýcarsko, ani Norsko. Ale ani Velká Británie. Ať se nám to líbí nebo ne, v jejich pozici nejsme a nikdy nebudeme. My nejsme ti, které ostatní potřebují. Jim vyjdou vstříc, i kdyby měli vymyslet jinou formu spolupráce. Nám ne. To je základní "omyl?" teoretikého ekonoma Macha a jiných.

1 4
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".