Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Já teda nechci dělat chytrýho, pokud by tam ale byla strana která má preference 2,3 %, pak by se zcela logicky objevila mezi Suverenitou a Piráty. Sotva by jí někdo přidal k tzv. ostatním. Tam padají strany které mají pod 0,2 %. Nevím čemu se tak divíte. Tohle jsou jen plody vaší práce. Myslím tím pochopitelně všech členů SSO, kteří vystupují v médiích, včetně blogů. Po žvástu který napsal Mach, kde sní o povolebním uspořádání světa, na tom můžete být ještě hůř. Doporučoval bych méně aroganci, víc naslouchat lidem, přestat si hrát na spasitele planety a hlavně přibrzdit ze svých sice ambiciózních, ale také velmi extrémních cílů.

2 0
možnosti
Foto

Svobodni maji nyni vetsi podporu nez v zari 2013 kdyz meli 1,5%. U Factum osciluji preference kolem 2,5%. Prave ze vubec nezahrnuti do grafu je zarazejici. Ale za par mesicu to pujde porovnat.

1 1
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".