Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Koukam, sesta nejdulezitejsi instituce, hmmmmmmmmm.....Bilderberg hadr..........

1 1
možnosti
MK

2Alena First: Židovské zlato, to myslíte to zlato, které Židé pomocí lichvy a podobných praktik získali od slovenského obyvatelstva ?

1 7
možnosti
AF

ale, ale.

Nejste vy taky bývalý spolupracovník otce Livie Klause u fašistické tajné policie. Ten jistě argumentoval při zabavovaní tohoto zlata podobnými "argumenty"?

4 4
možnosti
AF

nevím, nevím - může být členem této ctihodné organizace někdo,

jehož tchán byl výkonným spolupracovníkem tajné policie fašistického Slovenska a podílel se na rozkrádání majetků Židů, kteří byli odtransportováni do koncentračních táborů.

http://www.lidovky.cz/?utm_source=redir&utm_medium=http&utm_campaign=zprcz-lidovky

Když už křivohubý potomek paní Lydie vytahoval jako závažný argument proti KS jeho tchána nacistu, měl by Cato Institut v USA také prověřit Klausova tchána fašistu a zloděje židovského zlata!

4 5
možnosti
Foto

Musíte argumenty vyřčené v předvolebním boji brát jako argumenty vyřčené v předvolebním boji. Dnes přece pana "knížete" tímto nikdo netýrá.

3 7
možnosti

STEJNĚ, JESTLI není Česká republika pro VK moc malá, n arodit se za velkou louží, tak by byl jistě americkým presidentem;-D

4 3
možnosti
Foto

Hezké, že? Mít tak aktivního a známého prezidenta.

5 7
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 12,39
  • Průměrná čtenost 1750x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".