Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Mimochodem: V článku kritizovaný vlčí hák se prakticky nemusí lišit lišit od používaného označení vozidel ruské invazní armády ;-):

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:4._SS-Polizei-Panzergrenadier-Division.svg

0 1
možnosti
Foto

Nevím proč Rusko ukazuje na Ukrajinu, když v Rusku jsou nacionální strany s prvky fašismu jako je Liberálně-demokratická strana Ruska, která má zastoupení v Dumě, pak je to Ruské společenské hnutí, hnutí Ruský obraz, Od 15 století, kdy vznikla Moskevská Rus se Rusové považují nadřazeni nad ostatními národy a to trvá do současnosti. Tohle myšlení je nacionální socialimus.

1 1
možnosti
Foto

RvRvRvRvAzovská domobrana existují jenom ve vaší fantazii anebo v ruských medií. Od listopadu 2014 AZOV spadá pod oficiální názve Oddělení speciálních operací Azov pod Ukrajinskou národní gardu. V roce 2017 se prapor rozrostl na pluk. Po ukrajinské reformě ozbrojených sil byl původní kontext praporu Azov zcela změněný. Došlo k výrazné očistě. Lidé spojovaní s neonacistickou ideologií museli Azov po integraci do národní gardy opustit. Současný Azov proto nelze s tím z roku 2014 vůbec spojovat. Osoba, která chce do pluku AZOV, prochází důkladným screeningem. Více než polovina členů pluku AZOV mluví rusky a pocházejí z východní Ukrajiny, včetně měst Doněck a Luhansk a jsou mezi nimi i Židé..

1 1
možnosti
  • Počet článků 285
  • Celková karma 14,44
  • Průměrná čtenost 1738x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".