Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

R^ to je jen plane kecani dnesnich medii, kdo neni bolsan a multikulti je fasista, homofob, a rasista. Ale lide uz to moc nezerou, proto ty vysledky voleb.

5 0
možnosti
PB

..... překlad ?! ...ale perfektR^

1 0
možnosti
RK

Ano. Z toho jednoznačně vyplývá že strana nebojuje proti islámu, ale ani proti Bruselu. Oni bojují proti nám. Proti státům střední a východní Evropy které jim dělají jen problémy. To je také důvod proč si Farage oblíbil Putina. Věří v rozdělení světa z dob studené války a doufá v obnovení "starých pořádků". Pro Angličany jsme paraziti kteří jen využívají jejich pohostinnost, ale třeba i dotace. Mach a jeho Svobodní působí velmi směšně. S Farage mají jen jeden společný cíl. Rozložit EU. Ale další kroky už jsou naprosto odlišné.  Zatímco západní státy se opět dají dohromady, my zůstaneme někde mimo. EFTA, kterou si vysnil Mach, pro nás zůstane nedostižným cílem.

2 11
možnosti
Foto

Ano našim společným nepřítelem je všemocný a všežravý stát. Svobodní lidé si své právo dokáží uhájit. Nesvobodní jsou vydáni na milost a nemilost svému státu. Směšně působí každý kdo si myslí, že stát mu zajistí bezpečnost a bezpečí oplátkou za ztrátu nějakých svobod.  Proto idea zmenšování státu, se kterou přišli Svobodní, je správná.

7 0
možnosti
JN

J98o35s74e71f 35N66o76v16á18k

29. 5. 2014 22:35

Dobrý den, omlouvám se, pokud by to mohlo působit nezdvořile, ale rád bych věděl, jestli jste příbuzný politologa Zdeňka Zbořila nebo jde jen o shodu jmen.

0 0
možnosti
RH

Hlavním znakem moderni krajní pravice je odpor proti přistěhovalcům, což UKIP splňuje.

1 4
možnosti
JB

Proč hned krajní pravice?

Myslím, že nejde ani tak o odpor k přistěhovalcům, ale o odpor k množství a kvalitě přistěhovalců.

5 0
možnosti
Foto

Pěkné.  Slušní a svobodomyslní lidé se dokáží vždy domluvit na dobrovolné spolupráci.  Ostatní znají jen Hobbese a jeho metodu hrozbou mečem. R^

5 1
možnosti
Foto

V listopadu 2012, uvedl David Coburn UKIP celostátního výkonného výboru stranickou politiku na stejného pohlaví manželství: strana podporuje občanské partnerství, ale staví se proti legalizaci homosexuálních manželství.

1 1
možnosti
Foto

Nemám nic proti partnerství homosexuálních párů, ale manželstvím to nikdy nebude, i kdyby to politici tisíckrát do zákona napsali.

7 2
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".