Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jen to, jak tu v diskuzi níže tvrdíte, že Vám někdo z administrace stahuje články z hlavní strany jenom pro svůj osobní názor, je úsměvná manipulativní klička.

Za prvé takto administrace nikdy nefungovala a nefunguje, za druhé jste dobrovolně souhlasil s tím, že Vaše články nemusí iDNES propagovat. Ale na Vaší osobní stránce veřejně dostupné (bez propagace iDNES) jsou ty stažené články samozřejmě dál. Výjimečně se zcela odstraňují články odporující zákonům anebo nepokrytě reaklamní.

Jak si je Vy sám články na svém osobním blogu zpropagujete, záleží čistě na Vás. Sociální sítě, emaily přátelům a podobně smýšlejícím.

Pokud nejste schopen pochopit ani elementární pravidla na blogu iDNES, mám silně pochybnosti o Vašich "hlubokomyslných" právních úvahách :)

5 4
možnosti
Foto

Já jsem analytický trpaslík na ramenou obrů - vše tam máte ozdrojované :-)

Vaše vyjádření vás usvědčuje, jak tomu "rozumíte" a i ten obsah a forma manipulace je tragédie. Diskutéři zde mají nízkou laťku, ale oproti vám ještě zlatí :-) Uložil jsem si váš komentář :-):-)

Diskuse ale zůstanou dále otevřené, občas se vyskytnou dobré zpětné vazby a vyplatí se to za tento můj čas a energii vkládané do diskusí.

0 0
možnosti
Foto

Teď jste se dobře trefil do vlastního kolena. Pan Boháček tu býval administrátorem. Tvrzení, že tomu "rozumí" je z Vaší strany teda co? Hloupost? Ubohost?

3 3
možnosti
Foto

Vše z mé strany je pravda. Vaše emoční manipulace s tím nic neudělají. Že už není admin může mít přece více zdůvodnění a nikdo soudný nemůže rozhodovat bez znalosti konkrétních případů:-)

3 3
možnosti
Foto

Pane Bohacku, sama jsem si vicekrat vsimla, ze mizi clanky. Nevim proc a jak casto. Nekdy jsem narazila na clanek a kdyz jsem si ho chtela pozdeji docist, uz nebyl na hlavni strance. Pokud jsem si nepamatovala presne jmeno autora, uz jsem ho nikdy nenasla. Mantra redakce:"vzdyt si preci muzete psat mimo hlavni stranku, tak co?", je ciry alibismis a sama jsem ji zazila do aleluja. Je fajn, ze BlogiDnes je otevreny portal, ale to neni v zadnem pripade zasluhou zamestnancu, kteri by by meli ctit jen zakonne duvody pro stazeni clanku a hlavne nepouzivat dvoji metr.

4 2
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,39
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".