Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Před pěti lety jsem na tomto sevru napsal, že Obama své prezidentství obhájí. Těch slov, co jsem dostal, bych nepřál nikomu.

1 1
možnosti
RK

Přemysla Sobotky je mi docela líto, byl nominován stranou která dlouhodobě hnojí na co sáhne. No a pokud jde o vás, tj. o Svobodní, nechápu s čím jste si prezidentské volby spletli. To vám doopravdy nebylo trapně vylézt na veřejnost s Jaklem?

1 2
možnosti
Foto

Taková je situace. Začínáme od zdola, na dobrovolnících a rosteme. Jakl měl odvahu do primárek jít - jako jediný. Osobně bych si dokázal představit nejrůznější jeho možné proti-kandidáty ucházející se o nominaci Svobodných - Robejška, Kulhánka nebo Nárožného...ale Ti se nepřihlásili...je možné, že by z těchto čtyř zmíněných kandidátů nakonec primárky vyhrál někdo jiný a že bychom nyní možná měli i jiného prezidenta...

1 1
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 12,39
  • Průměrná čtenost 1750x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".