Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A takhle se plete z ho*na bič.

0 0
možnosti

Klaus už je politický senil.

2 1
možnosti

A kdyby jich zakroužkoval dvacet - co je vám do toho jak volí někdo jiný?

2 2
možnosti
Foto

Cílem článku je připomenout, že kroužkovat max. 2. Když to pořádně neví Klaus, co potom průměrný volič...

2 1
možnosti

No nevím nevím, jestli vás za takovej blog na ústředí pochválí. Furt se vůči někomu vymezovat?;-)

2 0
možnosti
Foto

Píši/říkám co si myslím nebo mi přijde zajímavé. A na základě toho jsem (ne)podporován hlasy ve (vnitrostranických) volbách. Tak to je - nic víc nic míň. Pro mě je pořád důležitá zpětná vazba. Já myslím, že nám tu otevřenost, toleranci a svobodu slova musí v jiných stranách závidět :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Zbořile, nejsem zastáncem Václava Klause, ale na Váš blog musím reagovat. Buď neumíte česky, nebo záměrně mistifikujete. Větou "Na její kandidátce bych možná dvě tři jména našel a zakroužkoval" Václav Klaus přeci neříká ani kolik bude kroužkovat kandidátů, ani že to nutně udělá. Hovoří v podmiňovacím způsobu! Takže to jen a pouze znamená to, co tím chtěl říct.... tedy, že by na kandidátce našel dva nebo tři kandidáty, které by byl ochoten zakroužkovat. Konečné rozhodnutí je jen na voliči Václavu Klausovi a Vám je do toho ... resp. Vám do toho nic není ;-)

3 1
možnosti
Foto

... než mne napadnete, že neumím česky já, tak za to jedno "i" které mělo být "y" ve slově mystifikace se omlouvám.

1 1
možnosti

Abych pravdu řekl, taky nevím jak se kroužkuje. Ani mě to nezajímá. Ano, ten zlý Klaus nás přivedl do toho zatraceného Ruska. At žije Amerika a EU.;-D

1 0
možnosti

A98d94a62m 32S32t73a49v23a

23. 4. 2014 17:15

".... dvě tři jména našel a zakroužkoval."": do teď mi byli Svobodní sympatičtí. Ale nyní jsem si uvědomil, že to jsou stejní pomýleni, jako řada těch jiných odpadlíků od ODS. Říkáte si pravicoví a jste jen prachobyčejní anarchisti.

1 0
možnosti
Foto

Obhajuji svobodomylsný tvůrčí kapitalismus a když je zmiňován "kapitalismus", je tím myšlen úplný, čistý, nekontrolovaný, neregulovaný laissez-faire kapitalismus s oddělením státu a ekonomiky, stejným způsobem a ze stejných důvodů, jako oddělení státu a církve.

Obhajuji také pojetí státu, který by měl být "servisním centrem", které občanům slouží a měl by předat co nejvíce činností do regionů a komerční sféry, přičemž to minimum nezbytného co by vykonával musí vykonávat efektivně a průhledně s pomocí auditů a kontrol. Nezaměňovat ale s anarchií. Prosazování anarchie, jako politického konceptu, je jako naivní stavění abstraktního vzdušného zámku. Společnost bez organizované vlády by byla vydána na milost a nemilost prvnímu zločinci, který by šel kolem a chtěl by ji uvrhnout do chaotického světa gangsterských střetů. Ale možnost vyskytnutí se lidské nemorálnosti není jediná námitka k anarchii. I společnost, jejíž každý člen by byl plně racionální a bezchybně morální, nemůže fungovat ve stavu anarchie, je potřeba objektivních zákonů a soudce pro řešení neshod mezi lidmi, což vyžaduje vytvoření vlády.

0 0
možnosti

Nečetl jsem článek. Ignoruji lháře Klause který mění ČR vyvedl do Ruska

0 6
možnosti

A čo konkrétne si predstavujete pod takým pojmom "mění", Novák? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".