Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jděte... Není nic, co bychom si z toho měli odnést...

Tohle je záležitost pro politologické amerikanisty a u nás to jinak nikoho nezajímá. Protože ani my, de facto, nezajímáme Ameriku (USA).

Tady s Vámi stejně nikdo příliš diskutovat nebude. Jednak tomu nerozumí a jednak nehoví. Klobouk dolů před objeme a roznachem vašich analytických znalostí - ale to je asi tak vše.

Co se Vám líbí víc?

Takhle? R^ 

Nebo takhle? Rv

1 3
možnosti
Foto

Vy si z toho asi opravdu nic neodnesete. Koho to nezajímá, ten to s největší pravděpodobností nečte.   Takže rada, mluvte jen za sebe.  Mě se článek líbil a něco mi  určitě přinesl.

1 0
možnosti
Foto

Že by se zablýsklo na lepší časy?  Jeho otce znám a za jeho postoje si ho vážím.  Je fajn, že syn jde v jeho stopách.

2 0
možnosti
RH

Libertarianismus je zajímavá idea, ale nejsem si jist, jestli je konstruována na člověka jaký je.. Jinak politik, který bude snižovat moc státu nad občanem, je jako ryba, která si vypustí rybník. Ovšem slibem neurazíš....

1 1
možnosti
Foto

Je konstruován na člověka, který jedná již několik desítek tisíc let stále stejně.  Tohle je právě to, co si libertariáni uvědomují.

3 0
možnosti
PN

P79e97t73r 14N72o58v88á84k

21. 3. 2013 21:41

Super. Zatím jsem znal jen jeho otce. Je dobře, že má pokračovatele.R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".