Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docent Chocholoušek by se zaradoval...

0 0
možnosti

J65a94n 78H15a91n34á49k

1. 5. 2014 0:32

Bylo by fajn, kdybyste pod text uvedl části, věty či prohlášení, které parodujete a parafrázujete. Takhle se fakt těžko luští, co jste přeoperoval.

Mimochodem, na výzvu Bonzáka Korupce zareagujete? Možná by to voliče zajímalo víc :-)

1 0
možnosti

Probůh, pane inženýre, to jste psal sám? Vždyť je to pomalu jako agitka před čedesáti lety. Od člena SSO bych čekal víc. Takhle to působí víceméně negativně, nezlobte se. Chtělo by to více realisticky, namísto těch snových výkřiků. Snad už v tom chybí jen světový mír a tak podobně.... fakt se nezlobte, není to nic osobního.

Pro ukázku cituji: "Prosazujme nový svět, který dá všem šanci pracovat, mladým budoucnost a starým zabezpečení." Proboha opravdu, tophle zní jak komunistický blábol. Pane inženýr, ten nový svět stvoží Bůh, SSO nebo Vy? jak? Vymslíte co je třeba vyrábět a kdo to bude spotřebovávat a za co se to bude vyrábět a kdo to bude kupovat, že chcete zajistit práci všem? Donutíte rodiny (nežijící z podpory) mít deset dětí, které by pak pracovali (kde?), aby užilivili důchodce a ti měli důstojné stáří:

Pane inženýre, ten blog jste snad nemyslel vážně :-(

0 0
možnosti
Foto

Dubnový projekt ministerstva svobody kam patří i tento článek obsahuje texty, které nevymýšlím, jen převezmu stylistiku převážně z ministerstva životního prostředí a místo např. environmentální nahrazuji svobodný. Tento článek je obdobný přepis projevů videa na konci - nejlepší projev všech dob od Charliho Chaplina z filmu Diktátor z 30. let 20. stol. Tento článek je také zařazen mezi "zábavné a mystifikační". Vy nejste moc důvtipný, že? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".