Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a36n 35M68a19r43e67k

12. 3. 2022 16:06

Je zajímavé, že všechna ta 'proroctví' těch všelijakých bab, at je to Jaga či jiná baba se vynoří až když se něco stane. Prč ta bába nevyřkla a neuveřejnila proroctví o naprostém vítězství Ruska v roce 1991, kdy mu vládl ožralka Jelcyn? Vzpomínám na proroctví jakési Buchely po okupaci Česka Ruskem v 1968. Tehdy měla prohlásit, že už tu okupaci před lety předpověděla. proč to tady řekla až po okupaci a ne tehdy?

2 0
možnosti

Ach jo, opět trošku ezo do té naší nezajímavé reality. Vážený pane, projděte si všechny předpovdi baby jagy za několik posledních let. Není to problém, žádný bulvár neopomněl pár taakových canců zveřejnit. A pak spočítejte, kolik se jich opravdu vyplnilo. Servus :-)

2 0
možnosti

Spojovat přistání mimozemšťanů s případným koncem ISS chce hodně bujnou fantazii. Mimochodem v USA intenzivně pracují na tom, jak pohon stanice loďmi Progress po ukončení ruské spolupráce nahradit jinými prostředky.

2 0
možnosti

Problém je v tom, že spousta "předpovědí" a výroků které jsou přisuzovány

Babě Vange, ona sama nikdy neřekla, jsou to prostě výmysly.

V její době se také o ni zajímali komunističtí pohlaváři, a ona jim prý často říkala takové věci, které chtěli komunisté slyšet. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Americti,rusti a nemecky kosmonauti nachazejici se mimo sferu Zeme jsou prateli na sobe zivotne zavislymi.... Zatimco na Zemi je kolektivni vedomi na te urovni,ze si nutnost tohoto prirozeneho jevu neuvedomujeme.

Piste,vase predchozi clanky jsou dobre a prinutilo mne to se podivat na Vas web.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, až na to, že ruští kosmonauti na ISS se nejmenují Putin, Lavrov a Šojgu. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".