Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velká Británie je krásná země, ale má posledních zhruba 35 let smůlu na ministerské předsedy...Tchatcherová ve skutečnosti pomohla chudnutí země a byla výstřední svou podporou fašistickému diktátorovi-masovému vrahu Pinochetovi a maoistickému masovému vrahu Pol-Potovi. "Socialista" Blair zavedl oproti Tchatcherové školné a přepadl v rozporu s mezinárodním právem hned 2 země...Jugoslávii a Irák. Přitom se nestyděl lhát. A s Cameronem je většina Britů opět nespokojena, přitom levice, která má většinu (Labour party+liberálové-sociální demokraté), se nedokáže spojit

2 3
možnosti

Těch zemí, kde vládnou psychopati je mnohem více. A tahle tzv. lady, to byl tedy kousek! Skoncovala s ní i její vlastní partaj. A to už je, co říct.

1 0
možnosti

Děkuji za přepis proslovu Davida Camerona. Ve své podstatě se něco podobného o výrazných osobnostech v den jejich skonu nebo pohřbu říká. Pamatuji si na jakéhosi Václava Klause - ten po smrti svého předchůdce měl také důstojný projev...

1 0
možnosti

Zajímavé je, že jí její Oxfordská univerzita odmítla udělit čestný doktorský diplom, ačkoliv to byla běžná praxe u všech bývalých studentů, kteří se stali premiéry.

2 1
možnosti

Omyl, nezajimave, pani premierka levicaky silene stvala - a stve doposud.

2 2
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".