Strach z nákazy od HIV pozitivních je minulostí

Díky zmocněnkyni vlády pro lidská práva Heleně Válkové a jejímu týmu odborníků, se už opravdu HIV pozitivních nemusíme obávat. Pokud projde jejich novela, tak z prozatímní praxe, kdy je nechráněný pohlavní styk HIV pozitivního

člověka posuzován jako těžké ublížení na zdraví, případně jako pokus o něj v nepřímém úmyslu i když k přenosu infekce nedojde, bude zákon změněn na nedbalostní trestní čin, ale jen v případě, že dojde k infikaci jiné osoby.

Vědomě nechráněný pohlavní styk HIV pozitivního člověka prezentují jako nepodstatnou banalitu, pro kterou nemá vůbec smysl omezovat HIV pozitivní v jejich nechráněném pohlavním styku. Díky paní Válkové a jejímu týmu opravdových odborníků, tak všichni slušní lidé přijdou o možnost zákonné ochrany před promiskuitními lidmi, kteří často nedodržují žádná pravidla a bez nejmenších výčitek virem HIV nakazí další občany, často naše děti. A to ještě v novele tito opravdový odborníci požadují dobrovolněpovinný respekt k příslušníkům sexuálních menšin.

Sám znám několik žen i mužů s jinou orientací, jsou to normální lidé, ale svůj respekt si vybudovali svým chováním a přístupem k ostatním lidem. Respekt se nedá nikomu nařídit - a nesmyslným zákonem už vůbec ne.

Možná má paní Válková, nebo některý z odborníků ve své rodině HIV pozitivního člena rodiny, který si chce užívat sexuálních radovánek bez možného trestního postihu, jinak nevím, proč by navrhovali tuto novelu.

Možná soudružka Válková zapomněla, že už nežije v socialismu, kde nesmyslné zákony a novely vždy byly namířeny proti lidem, ale ve prospěch těch nahoře. Jako pan Miroslav Macek, jehož jméno na mne v internetu vykouklo, svého času velmi vlivný politik, který figuroval jako hlavní aktér v Protivínské kauze, kde přišel o život mladý policista a jeho kolega raději odešel od policie v obavách o svůj život. Pan Macek byl velmi vlivný, tak nebyl problém úplně změnit výsledek vyšetřování. Nevím, co dotyčný pán dnes dělá v dnešním podivném světě, kde vládnou lumpové a korupce, ale svědomí má každý a odpovědnost za své činy dohoní každého.

Autor: Miloslav Závorka | pátek 21.5.2021 20:59 | karma článku: 16,14 | přečteno: 417x