Je dobré myslet, propojovat souvislosti a nebýt tupé stádo

Svůj článek jsem chtěl začít větou ´Všichni víme, co se v naší krásné malé zemi děje´, ale uvědomil jsem si, že tomu tak zdaleka není. Rád se pohybuji mezi mladými lidmi a poslouchám, jak hodnotí dění v naší zemi v době covidu i 

to, jak reagují na nesmyslná vládní nařízení a očkování neprověřenou vakcínou. Je pro mne opravdu zarážející, jak velké procento mladých lidí (20-40let) vůbec nepřemýšlí o dopadech a následcích očkování vakcínou, o které ani sami odborníci neví, co udělá s lidským zdravím zítra či za 10 let. Jak málo si váží svého zdraví a lehkomyslně se podvolí nátlaku vlády a pochybných odborníků, kterým jde jen o vlastní obohacení - ber kde ber. 

Je pro ně důležitý momentální zisk v podobě přístupu do hospody, kina či dovolené u moře. Vůbec se ani nesnaží najít cenzurované články našich špičkových odborníků (MUDr. Peková, Beran, Hnízdil... ing. Jan Konfršt) a věří cílené propagandě těch nahoře.

Většina to bere jako nutné zlo se slovy, tak se dám očkovat a budu mít pokoj, nebo na podzim to bude ještě horší, ať nemám problémy. Za vším je pohodlnost a strach. Možná i já v jejich věku měl podobný přístup, ale za bolševika nás všechny spojovala touha po svobodě, která tu rozhodně nebyla.

Dnes žijeme v relativní svobodě a lidem vůbec nedochází jak nás Babiš (agent StB Bureš) a jeho věrní pomalu a nenápadně o tuto svobodu zase připravují. Ti nahoře mají nadstandardně prosperující firmy na respirátory, prostředky spjaté s covidem a zisk z vyočkovaných vakcín a moc po které toužili.

Je snad někdo tak naivní, a bude si myslet, že se všeho dobrovolně vzdají, nebudou nadále oblbovat lidi, držet je ve strachu a nejistotě a nařizovat další nesmyslná pravidla a nařízení, nebo hrozit další, ještě horší mutací?

Po lidech vyžadují poslušnost a sami tato nařízení nedodržují, nebo porušují. Káží vodu a sami nezřízeně pijí víno. Ani v jiných státech to není o moc lepší, vlády se navzájem inspirují, co ještě by se mohlo zakázat nebo omezit, vše pro svůj prospěch.

Filmový festival ve Varech byl víc jak vypovídající, účastníci festivalu se vykašlali na jejich roušky a přiblblá nařízení, jen ministr Vojtěch tam poskakoval chvíli v roušce. Možná si účast na této akci měl odpustit, neboť to nám všem ve své genialitě radí, ale zřejmě se cítí celebritou, tak nesměl chybět. I ostatní lidé se mohou inspirovat festivalem, vyrazit bez roušek a dát tím najevo svůj rozhodný postoj nenechat si vzít svobodu od pár lumpů ve vrcholných pozicích.

Je to neuvěřitelné, ale ti co pro své zdraví dělají maximum, jsou těmi nahoře označeni za nezodpovědné a nebezpečné.

Svou imunitu si každý člověk buduje sám tím, jak přemýšlí a chová se ke svému tělu. Přísloví ve zdravém těle zdraví duch – musíš trápit tělo, aby tělo netrápilo tebe – jsou stále platná i přes tvrzení mocichtivé vlády a bohužel i některých lékařů, kteří tvrdí opak ve svůj prospěch.

Právo a hlavně Příroda je na naší straně a brzo se zrůdnost tohoto očkování ukáže v celé své nahotě.

Stačí si pamatovat co kdo kdy o vakcínách řekl a srovnat to s dnešní realitou.

Jsme chytrý národ a je třeba ukázat těm mladším, co mají méně zkušeností, že za pravdu a svobodu se musí bojovat, že sama nepřijde. Svoboda je vykoupena naší aktivitou a snahou dělat dobré a smysluplné věci. A rozpoznat včas ty novodobé Babiše a Zemany, kteří teprve přijdou.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslav Závorka | úterý 24.8.2021 18:36 | karma článku: 21,58 | přečteno: 536x