Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Jak budete bojovat? Nenecháte se očkovat? Nutí Vás někdo se očkovat? A Vy osobně hledáte cenzurované články těch jmenovaných odborníků? Jak ta cenzura vypadá? A když tak baštíte paní Pekovou, kde najdu relevantní podložení jejích fabulací? Na to ta bohyně vědy nějak zapomíná, ne? Necucá si ty svá moudra jenom z prstu a třeba Respekt to vydává?

4 0
možnosti
JK

Tak například ten MUDr Beran loni v říjnu(!) tvrdil, že covidem se nelze nakazit opakovaně a vyšlo mi z toho, že lidé, co tomuhle člověku dodnes věří, patří do jakéhosi nemyslícího tupého stáda.

4 1
možnosti
Foto

I93v84o 76C27i66l42i63c60h

25. 8. 2021 1:48

Opakované infekce covidem jsou vzácné

Z celkového počtu 1,66 milionu potvrzených případů nákazy covidem-19 v České republice se reinfekce s prokazatelnými symptomy objevila v 2089 případech.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/opakovane-infekce-covidem-jsou-vzacne-40369935

2 2
možnosti
Foto

Oni ti co se nechávají očkovat možná moc neřeší dopady vakcín prostě proto, že ten kdo nemá medicínské vzdělání stejně kvalifikované rozhodnutí není schopen udělat s proto se řídí doporučením medicínských autorit, které se na prospěšnosti očkování bvvdrtivevvetsinr shodují.

K tomu co udělají vakcíny za10 let...nic zvláštního stejně jako jiné vakcíny, jen nás ochrání proti následkům covidu. Protože ten mimo toho, že značnou část lidí zabíjí ( u nás řádově 30 000 za rok) tak taky působí dlouhodobě poškození zdraví a to násobně častěji než vakcíny.

A spojovat to s Babišem a spol. S nějakým utahováním šroubů je v situaci kdy se očkuje celosvětově směšné a ukazuje to, že ty tupé ovce jsou spíš u vás antivaxerů.

3 5
možnosti
Foto

A snad jen doplnim- to, že jste vypíchl pár zdiskreditovanych " odborníků" (Pekova co tvrdila jak do Vánoc virus vymizí, Beran či píše nepodložené nesmysly o počtech kolabující po očkování, ne hnízdil fakt není odborník v oblasti epidemie...) Nic nemění na tom, že naprostá většina odborníků očkování podporuje. CDC, WHO, EMA, ...u nás např. Prof. Hořejší ( mimo jiné autor učebnice imunologie pro lékaře ), Smejkal hlavní epidemiolog IKEM a mnozí další.

0 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
MB

Zajímá vás, co obsahují vakcíny? Přečtěte si příbalové letáky!

https://www.sukl.cz/pribalove-informace-k-registrovanym-vakcinam-proti-covid-19

Nejsou to žádné konspirace, hoaxy nebo dezinformace. Jenom obyčejná chemie...

1 0
možnosti
Foto

I77v87o 31C96i23l58i44c13h

24. 8. 2021 19:37

Souhlas a karma R^

3 0
možnosti
Foto

Vás už jsem dneska někde viděl....jako nějaké staré dvojče na fotce v jednom blogu....:-)

1 0
možnosti
PK

...a na druhé straně barikády stojí velký počet známých odborníků, kteří hovoří zcela opačným jazykem, tedy ohledně vakcinace...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik