Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit

Podzim 2022 byl alespoň podle našich politiků a zdravotních expertů, pověřených vládou, označován za temný soumrak lidstva, rovnající se málem Biblické potopě světa. Lidé budou umírat po stovkách, a kdo nebude ochráněn 

zázračnou vakcínou, zemře nebo bude izolován na okraji společnosti jako původce a šiřitel pandemie. Našli se i odborníci z řad lékařů a vědců, kteří nabádali k přemýšlení o tom, zda je vše skutečně tak, jak nás politici informují, ale ti byli rázně umlčeni.

Všichni víme, co se tady dělo a kdo na jaké straně v naší malé zemi stál: k čemu byl národ nucen, kdo ochotně podlehl a kdo se naopak nátlaku vzepřel, byť mu bylo vyhrožováno třeba i vyhazovem z práce.

Nechci politikům, lékařům a odborníkům tehdy pověřených vládou sahat do svědomí - oni sami vědí, jak se chovali a co propagovali. A my si to pamatujeme.

A tak při nadcházející volbě prezidenta bude dobré nezapomínat, čím nás i naše děti tiskli ke zdi, kdo nám co zakazoval a přikazoval, kdo stál u vesla. A že 40 absurdit jim zakázal až soud, to nás neutěší, hlavně, když mnohá soudní pomoc přišla až pozdě jako např. prohlášení, že neměli právo zakazovat pouštět lyžařské vleky – to soud potvrdil až v měsíci srpnu (což bylo lyžařům platné jako mrtvému kabát).

Vnucovaná a „stokrát opakovaná lež nesmí být pravdou“. A jestli se na post presidenta tlačí s hroší kůží ten, kdo tenkrát měl tyto tlaky na český národ ve své kompetenci, zastával vedoucí vládní post…

Či člověk, jehož minulost je spjata s režimem, který se neštítil věznit a popravovat lidi vlastního národa jen pro jejich odlišný názor, soudruh, ochotný plnit rozkazy z Moskvy…

Před rokem 89 byl vzor naší vládnoucí garnitury Sovětský svaz a nepřítel USA a západ. Dnes je to obráceně a lidem je zase podsouváno, kdo je ten špatný a kdo dobrý.

Ukážeme při volbě presidenta, čemu jsme ochotní věřit? Projeví se zdravé a moudré jádro našeho národa v duchu ověřené pravdy: „Podle plodů poznáš jabloň“ a „Kdo včera lhal, tomu se dnes nevěří?“

Jablka podávaná nám komunisty i vládci v posledních pár letech byla pořádně prolezlá červy a k tomu úplně shnilá. Jestli si zase tyto zvolíme, běda národu českému.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Závorka | neděle 8.1.2023 14:15 | karma článku: 18,58 | přečteno: 526x