Diskuse
Vysoké umění kuchařské 5
Děkujeme za pochopení.
Amáálie
Klobásky vypadají úplně skvostně,
až na toho bažanta. Možná na podzim ukecám nějakého černého myslivce. Ale pstruha vyzkouším velmi brzo, bude výborný, to vím, ikdyž mám zatím jen přečtený recept.
Petr z Bologni II.
...
Vazeny autore, Vy mne budete mit na svedomi! Uz jsem volal svemu reznikovi, ktery mi opatruje zverinu. Ten mne ale zprazil, ze pry cerstve bazanty budu mit az v zari. Co ted? Tak urcite to jehneci... moc diky!
PeTaX
Re: ...
Pane z Bologni, s těmi bažanty je to tak. S tím nic nenaděláte. Ale dobře volíte jehněčí, to nemá dobu hájemství
horak29
Uááá...
já věděla, že to nemám číst.... a první název mi okamžitě připomněl mého oblíbeného Nero Wolfa...díky za recepty,..
PeTaX
Re: Uááá...
Ale jistě. Je to kuchařka Nero Wolfe. Jste první, která na to přišla. Vlastně Vám fandím, protože přečíst 100 kuchařských knih je málo.
mountbiker
Člověče, co si myslíte, že děláte !!!!
Doprd..le práce takhle to nejde dál. Mám neuvěřitelnou "appétit " na výše uvedené pochutiny .... ale doma máme tak maximálně romadůr .... No, ale přece jen díky
PeTaX
Re: Člověče, co si myslíte, že děláte !!!!
Ale co byste chtěl od exhibiconisty.
- Počet článků 651
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1688x
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.
Seznam rubrik
Oblíbené knihy
- Bohatý táta, chudý táta (Robert T. Kiyosaki)
- Co je vidět a co není vidět (Frédéric Bastiat)
- Liberalismus (Ludwig von Mises)
- Cesta do otroctví (F. A. Hayek)
- Kapitalismus a svoboda (Milton Friedman)