Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13i97ř44í 91V17i61m38r

26. 4. 2014 21:53

"Můj (vážený) pan tchán kdysi vstoupil do KSČ, aby ji rozvracel zevnitř. Nemohlo se mu to podařit, protože každým dobrým i špatným rozhodnutím stvrzoval tu nehoráznou moc té státostrany. Obdobně vnímám pokusy různých kandidátů umazat si ruce, tlapky i svědomí tím, že se nechají zvolit do pochybného orgánu něčeho, s čímž bytostně nesouhlasí. "

Uf, to nejste schopen pochopit ten podstatný rozdíl? Viz např. Nigel Farage v EP.

0 0
možnosti

Tak jsem to vyplnil a po odpovědi na poslední otázku jsem byl nakopán do pudele a ne, že jsem viděl nějaký výsledek. Takže pro mne ztráta času. :-/ Rv

0 0
možnosti
Foto

Odvolán k večeři jsem si nemohl s volební kalkulačkou pohrát. Dnes jsem to zkusil.

1. Má chybu v kódu, takže na některých prohlížečích se správně nevycentruje - no to by pan tvůrce mohl umět (rád poradím).

2. Otázky jsou mlhavé, jen asi 8 je zcela jasných (euro, vystoupit, armáda, copyright, ...), u některých těžko říci, co měli autoři na mysli.

3. Postoj k některým otázkám u stran není vždy jednoznačná, (pomazánkové), a někde je zřejmé, že jejich postoj k EU je nevyjasněný - nevyhraněný.

Je mi záhadou, proč do EP chtějí strany, v jejichž programu je vystoupení ČR z EU, to je, jako bych šel do banky a sdělil tam, že si u nich účet neotevřu.

Ve všech předchozích volbách jsem se hlavně díval po lidech na volitelných místech, takže v komunálních jsem volil vždy "po lidech". Neboť napsaný program partaje je jedna věc, ale přístup zvoleného k důležitým problémům je druhá - zkušenost z vlastního působení v komunální politice. A tak přemýšlejte, přátelé, zda: zkonit, zkravit, zoslit, zprasit - nebo zvolit?

0 0
možnosti

J31i92ř11í 57V50i53m73r

26. 4. 2014 21:56

"Je mi záhadou, proč do EP chtějí strany, v jejichž programu je vystoupení ČR z EU, to je, jako bych šel do banky a sdělil tam, že si u nich účet neotevřu."

Vaše úvaha je naprosto mimo, logika naruby. No ale tím se netrapte.

1 0
možnosti
Foto

I44v46o 35C70i61l18i59c44h

25. 4. 2014 4:18

Vyšlo mi 85% shodně u Svobodných, ND a ČSNS 8-o V těsném závěsu je s 80% DSSS 8-o ČSSD mám také až zcela vzadu se 17%, hned za Zelenými s 18%

0 0
možnosti
Foto

Já si jí nevyplnil a přesto vím, že můj hlas mají Svobodní. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Já mám jasné Svobodné!

1 0
možnosti
Foto

U mě zvítězili Svobodní a v těsném závěsu je ODS. Kalkulačka zřejmě funguje, přesně mezi těmito stranami se rozhoduji. Ale risknu asi ty Svobodné, ODS opouštějí voliči a jak to tak vypadá, půjde to s nimi pravděpodobně k šípku :-/.

1 0
možnosti
Foto

jako jejich bývalého voliče mě to dokonce těší.....zklamali na plné čáře, tak ať mažou na politický hřbitov

2 0
možnosti
Foto

Paroubkova strana se jmenuje LEV 21, a jejich program je hodně pro evropský.

0 0
možnosti

Shoda se stejnými stranami (zatra, co tam dělají ti národní socialisté? nechápu), akorát nižší (Svobodní 87 % jako první). Rozdíl daný hlavně tím, že jsem neodpověděl na některé otázky, na které oni ano a naopak. Odlišná odpověď jen u dotování jaderné energetiky, tady mi přijde, že se zelení snaží zneužít liberálů jako "užitečných idiotů." Osobně jsem proti dotování jakékoli energetiky, ale zakázat dotovat jadernou a dále dotovat solární, to se mi nelíbí. Nedotovat žádnou, nebo dotovat všechny (a pokud nějakou, tak spíš tu jadernou).

0 0
možnosti
Foto

Názory deklarované stranami před volbami bohužel ne vždy korespondují s činy příslušných stran po volbách... (pochopitelně dostanou-li se k moci)

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je hlavní problém. Komunální volební systém je lepší, protože můžete volit "po lidech". A i tam se často stane, že nahoru probublá pacholek z nevolitelného místa, viz ZM Turnova a jeho bývalí starostové.

Ve volbách do EP to dopadne podobně, zas se tam propracují Ransdorfové, Železní, Bobiny etc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.