Diskuse

Typografie 2

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Vaše povídání se mi jako vždy líbilo. Škoda, že pak u iniciály nemáte lorem ipsum, byla by to třešnička na dortu :-) I když rozumím, že jste potřeboval navázat na onu iniciálu.

1 0
možnosti
Foto

Ale ani nepotřeboval navázat, jen jsem byl líný aktivovat Lorem ipsum generátor. Ostatně, kromě pseudolatiny existují generátory pseudočeštiny a pseudoslovenštiny. Na ukázku třeba:

Lákamí vůněhulás úmyval rohlivý jednovod lek ka nalem tlínům dráček Marásná. Dráto bývá štínům čin čný parcipádn hulákaj zápresivý nasíční Tanechřeh Dráto. Obzor hou smutomáš škou čuvalemi lžičkou ne pokemi úmyslupný řící hafanechř. Buben zlem tlínům vlalehliv dostrhnov vla štíně škočiledo pra bolo no. Já Dobzor vá ří lunce lunce rozcuce máler rojskočár rostrojsk rojdi. Já říky bicí sudí rojednová zvesmezil mutníky zenžto polivé ří záříkemi. Úmyvadlou poc ka postě znovu říkemi řící parapa z hafanechř Bájen. Jít povačkoje ku kuce drávačkol A věď čeprad.

;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.